Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Διαβάστε (οσοι εχετε την υπομονη τελος παντων)

Ο αξιοτιμος (...) υπουργος κ. Βουλγαρακης εστειλε λεει επιστολη στους υπολοιπους 300 της Βουλης. Παραθετω το κειμενο και θα γραψω στο τελος τη γνωμη μου.
(το κειμενο το εχω βρει εδω)

«Κύριε συνάδελφε, Με την επιστολή μου εκφράζω τη βαθιά μου ανησυχία και καταγγέλλω την ανήθικη και συκοφαντική τακτική βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και,κυρίως,του κ.Καρχιμάκη,με την οποία τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται η σπίλωση της προσωπικότητάς μου με σειρά ψευδών και κατασκευασμένων δήθεν στοιχείων.

Με αδίστακτο τρόπο,ταύτισαν την επωνυμία της- μέχρι χθες τελείως άγνωστης και άσχετης με εμένα- ανώνυμης εταιρείας “Αστική Ανάπτυξη Ακινήτων ΑΕ” συμφερόντων του ομίλου Πάπιστα,με μια ΕΠΕ με την επωνυμία “Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευσης Ακινήτων”,στην οποία συμμετείχα με τη σύζυγό μου για δύο περίπου χρόνια,καθώς το 2007 μεταπωλήθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό,χρησιμοποιώντας τη γκαιμπελική τακτική του “Πες πες κάτι θα μείνει” συνέχισαν ισχυριζόμενοι ότι τα ίδια πρόσωπα συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιρειών όταν γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτό είναι ψέμα,καθώς όπως είναι γνωστό και σε πρωτοετή φοιτητή της Νομικής,η ΕΠΕ δεν έχει διοικητικό συμβούλιο.

Ενώ το Σύνταγμα ορίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι είναι ασυμβίβαστο και τι όχι, διαστρέβλωσαν τις σχετικές διατάξεις στην προσπάθειά τους να με πλήξουν.

Τώρα που όλα αυτά καταρρέουν, ο κ.Καρχιμάκης και οι συν αυτώ κατασκεύασαν νέα “αποκάλυψη”.Τα “νέα στοιχεία” που διαρρέει βρίσκονται στο Πόθεν Έσχες μου και είναι κατατεθειμένα στη Βουλή εδώ και πολλά χρόνια και επομένως δημοσίως γνωστά.

Επιχειρούν να με παρουσιάσουν ως πολιτικό που κάνει business,ενώ μοναδικός σκοπός των εταιρειών αυτών ήταν η διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της οικογενείας μου,ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν το μέλλον των τεσσάρων παιδιών μου.

Από τη στιγμή της πρώτης μου εκλογής ως βουλευτή μέχρι σήμερα,είτε η Νέα Δημοκρατία ήταν στην κυβέρνηση,είτε στην αντιπολίτευση,ποτέ δεν έκρυψα τίποτε και λειτούργησα και λειτουργώ πάντοτε με πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια,γι΄ αυτό και κάθε τέτοια προσπάθεια πέφτει στο κενό.

Η πολιτική επιχειρηματολογία και αντιπαράθεση,ο έλεγχος και η κριτική,είναι πάντοτε επιθυμητές και ευπρόσδεκτες.Όχι όμως οι συκοφαντίες και τα ψεύδη,γιατί δεν δείχνουν μόνο πολιτική αδυναμία αλλά κυρίως παντελή έλλειψη αρχών.

Κύριε Συνάδελφε, Τις ημέρες αυτές επιχειρείται η εν ψυχρώ δολοφονία της πολιτικής και ηθικής μου οντότητας και η αμαύρωση της τιμής και της υπόληψής μου.

Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες θα καταρρεύσουν.Εκείνο όμως που μένει δεν τιμά την ελληνική Βουλή και τους βουλευτές.

Σας παρακαλώ να καταδικάσετε τις πρακτικές της λάσπης και του ψιθύρου και να ασκήσετε την επιρροή σας,ώστε τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν καθώς δεν τιμούν τον πολιτικό μας πολιτισμό,που με τόσο κόπο οι πολιτικοί όλων των κομμάτων έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε.

Με εκτίμηση, Γιώργος Α.Βουλγαράκης»




ΣΧΟΛΙΟ:
Αν και στην αρχη σκεφτηκα να σχολιασω σε πολλα σημεια την επιστολη αυτη, τελικα αποφασισα απλα να γραψω μερικες δικες μου αποψεις.

Καταρχας θελει μεγαλο θρασος μετα απο οσα εχουν γινει τις τελευταιες μερες, να στελνει επιστολη και να λεει οτι θιγεται και οτι του πετανε λασπη. ΕΛΕΟΣ πια. Δεν απευθυνεστε σε καφρους ουτε μιλατε μονο στο κομματικο σας ακροατηριο (ως "βετερανος Κενταυρος" ας πουμε).
Αλλά να μιλαει ενας δεξιουλης για λασπη και ψεμματα, ειναι και λιγακι οξυμωρο. Δεν ειμαστε και ολοι χωρις μνημη σε τουτη τη χωρα κυριε υπουργε.
Και κατι αλλο, το ποθεν εσχες ολοι γνωριζουν οτι ειναι μια σαχλαμαρα για τα ματια του κοσμου. Μονο που αρκετος κοσμος εχει παψει να τρωει κουτοχορτο πλεον. Οποτε ας μην το επικαλειστε.
Αν θελει να οργανωσει καποιος την ζωη και την περιουσια των παιδιων του, ειναι δεκτο και απολυτως φυσιολογικο κατα τη γνωμη μου. Αλλά στην Ελλαδα που ζουμε, ειναι σιγουρο οτι η θεση του υπουργου επηρεαζει τους παντες και τα παντα. Και η θεση του βουλευτη επισης. Αν θελει να ασχοληθει καποιος με τα παιδια του, ειναι ελευθερος. Αλλά οχι παραλληλα να χρησιμοποιει τη δυναμη που του δινει η θεση του.
Και εκει που ειστε, ο λαος σας εστειλε για να υπηρετειτε τα συμφεροντα του. Ή κανω λαθος; Αν θελετε να κανετε οτιδηποτε αλλο, ποιος σας εμποδιζει; Αλλά πρωτα αφου παραιτηθειτε απο την πολιτικη.

Αν νομιζει οτι ετσι θα καταφερει να πεισει τον κοσμο οτι ολα ειναι καλως καμωμενα απο την πλευρα του, ας συνεχισει ετσι. Καλο κανει, απο μια αποψη. Γιατι καταλαβαινει πολυς κοσμος τι ειναι η δεξια.

Τελος παντων, επειδη εχουμε φτασει σε αυτη τη χωρα και με αυτη την κυβερνηση να μιλαμε για τα αυτονοητα, θα σταματησω καπου εδω.

Και κατι τελευταιο, ασχετο με την επιστολη. Αυτο με το υποβρυχιο ψαρεμα με μπουκαλες ειναι και αυτο νομιμο; Αντε και σε δυναμιτες την επομενη φορα...

Καλο απογευμα σχωριανοι, που λεει και μια ψυχη...



55 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Να πω κι εγώ κάτι στον κ. Υπουργό: αφού ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, δεν πάει κι αυτός στη Συγγρού να εκδοθεί;

monahikoslikos είπε...

Εμένα πάντως με έπεισε η επιχειρηματολογία Βουλγαράκη...
Είναι φανερό, που θα έλεγε και ο Σανιδάς, ότι ο υπουργός παραπλανήθηκε νομίζοντας ότι το να φοροδιαφεύγεις μέσω των ΕΠΕ που έστηνε είναι ...νόμιμο.
Και που να βγεί και το Λαύριο...

αντωνης είπε...

Ασκαρ, τι θα του προσφερει αυτο;
:)

αντωνης είπε...

Λυκε, κατι αρχιζει και βγαινει και για τα περιχωρα του Λαυριου. Ετσι δεν ειναι;

monahikoslikos είπε...

Δίπλα στο λιμάνι να δεις φαγοπότι

marianaonice είπε...

Ρε παιδιά αυτοί δεν παλεύονται πια, παρά μόνο με όπλα!!!

Προσέξτε:μοναδικός σκοπός των εταιρειών αυτών ήταν η διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της οικογενείας του,ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν το μέλλον των τεσσάρων παιδιών του.

Εσείς έχετε τέτοιες εταιρείες;; Και πώς διασφαλίζετε το μέλλον των ένος, και δύο, και τριών και τεσσάρων παιδιών σας;;; Άκαρδοι και ρέμπελοι γονείς;;
Δηλαδή όταν λέμε Αστική Ανάπτυξη Ακινήτων εννοούμε άλλο από την Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευσης Ακινήτων;; ...
Τα λεξοτανίλ μου γρήγορα γιατί τρελλαίνομαι...
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης δηλαδή ή όπως λένε στο χωριό μου, ξέρετε ποιό, την Αγιάσο ντε, "δεν είναι σκ*τά η γάτα τάκανε"!!!

Τώρα για τις φωτογραφίες στο facebook του υπουργού, τρομάρα του, με τις φυάλες στην πλάτη, έτοιμος για παράνομο ψάρεμα, καλά δεν καταλάβατε ακόμη ότι οι νόμοι είναι για την καμπούρα μας και όχι για τη δική τους;;; Μα που ζείτε τέλος πάντων!!!!!!
Αυτοί την παρανομία τους τη νομιμοποιούν σεμνά και ταπεινά με τους Αρχειοεισαγγελείς τους και έτσι την κάνουν ηθική, ενώ εμείς καλά να πάθουμε που είμαστε παράνομοι και άρα ανήθικοι!!!
Έτσι απλά ΝΔουλιακά ελληνικά!!!! Πότε θα τα μάθετε πια;; Μήπως θέλετε κι άλλη τετραετία σεμνή και ταπεινή για να τα εμπεδώσετε;;;

Ααα!! και μη ξεχνιόμαστε οι ... άνθρωποι, οι πολιτικοί ντε, έχουν δημιουργήσει πολιτικό πολιτισμό και μάλιστα με πολύ κόπο!! Δεν τον είδατε;;;;

Φιλιά Αντώνη και μη μου συχγίζεσαι, θα γίνεις πατέρας σε λίγους μήνες και ψάξε να βρεις τι εταιρεία θα φτιάξεις για την Εκμετάλλευση των Αστικών Ακινήτων του παιδιού σου!!!! Μόλις που προλαβαίνεις να τη στήσεις!!!
:)))))))))))))))))

αντωνης είπε...

Λυκε, μαλιστα...

Laplace είπε...

ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΦΙΛΕ!
κ αυτον κ τον ρουσσοπουλο κ τον ζαχοπουλο,ΟΛΟΥΣ τους αδικεις!
το πασοκ φταιει για ολα..
μονο αυτο εχω να πω..

αμαν πια,οχι αλλη λασπη στους ΗΓΕΤΕΣ αυτης της χωρας..
























(πλακα κανω,ελπιζω να το καταλαβαν οι αναγνωστες φιλε αντωνη :P :P)

αντωνης είπε...

Μαριαννα, λεει οτι οι μπερδεψαν οι βουλευτες μια ΕΠΕ με μια ΑΕ. Λες και αυτο ειναι το ζητουμενο, η νομικη μορφη της εταιρειας του.
Πολυ ευστοχος ο χαρακτηρισμος Αρχειοεισαγγελεις!!!

Προλαβαινω λες;

:)

αντωνης είπε...

Συγνωμη ρομποτακο αν τον αδικω :ΡΡΡ
Δεν θα το ξανακανω (περιμενω λιγες μερες να "περιλαβω" τον αλλο μεγαλο φωστηρα τουτης της κυβερνησης)
:)

Laplace είπε...

marianaonice σε παρακαλω!
δεν ειναι λογικο να εξασφαλισει το μελλον των παιδιων του?δεν ειναι λογικο να εχει απο 5 σπιτια το καθε παιδακι?πες οτι κατι παθει,στο δρομο να τα αφησει?
σε παρακαλω,να καταλαβαινουμε τετοια λεπτα ζητηματα :P :P :P

marianaonice είπε...

Αν ξεκινήσεις αμέσως κάτι θα γίνει...
Ζήτα αν μπερδευτείς βοήθεια από τον κ. υπουργό... Έχει πείρα αυτός!!!!!!!

marianaonice είπε...

προς @laplace
Λαπλασάκο μου, τα ίδια λέμε!!! Εσύ έχεις παιδιά;; Αν όχι, φρόντισε να φτιάξεις εταιρεία πριν φτιάξεις παιδιά, το καλό που σου θέλω... γιατί μπορεί να μη την ξαναδούμε τέτοια σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση και να τις κόψουν τις εταιρείες αυτές!! Οπότε θ' αφήσεις τα παιδιά σου στο δρόμο και ...χωρίς αστική ανάπτυξη εκμετάλλευσης των ακινήτων τους!!

Τουλάχιστον γελάμε, πικρά μεν, αλλά γελάμε!!!... Κάτι είναι και αυτό!!!

αντωνης είπε...

Προς το παρον γελαμε με τα κωμικοτραγικα που μας λενε.
Αλλά αν συνεχισουν αυτο το βιολί, πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να παρουμε τιποτα ματσουκια...

Laplace είπε...

marianaonice χαχα ετσι ακριβως..
εχει ξεφυγει εντελως η δουλεια με αυτους..

αντωνης είπε...

Γιατι αν κανουν ολα αυτα σε ενα χρονο, αν μεινουν άλλα τρια στην κυβερνηση, ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!

Μαυρο φιδι που μας εφαγε...

marianaonice είπε...

Γι' αυτό λέω εγώ: Μόνο με τα όπλα παλεύονται αυτοί!!!
Τα λόγια και το φτύσιμο είναι χάδι και δροσιά γι' αυτούς!!!
:)))))

αντωνης είπε...

Μαριαννα μου (για να συνεχισω λιγακι το χιουμορ, εστω και μπλακ), δεν μπορουμε να βγουμε και στα γυρω βουνα. Γιατι δεν εχει δεντρα να κρυφτουμε.
Ο στρατηγος ανεμος...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Και αυτός καλά κάνει και προσπαθεί να κρύψει τις "πομπές" του.
Ο αρχηγός της Κυβέρνησης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί τους συγκαλύπτει, μου λες;
Εγώ στη θέση του θα χτυπούσα το χέρι στο τραπέζι και θα δήλωνα ευθαρσώς και απολογούμενος, πως τίθενται εκτός κυβρνητικού σχήματος.
Αλλά ....κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;....

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

marianaonice είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί η ...ξανθιά!!
Θέλω και όπλα τρομάρα μου!!!!
Που θα πάω να κρυφτώ!!;;;
Έχει φροντίσει καλά λες ο στρατηγός άνεμος και τους έχει και από εκεί ...εξασφαλίσει!!!

Είδες πως φροντίζουν από πριν;; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!! Και φτιάχνουν και καμιά ΕΠΕ (όχι ΑΕ πρόσεξε!) άμα λάχει!!! :Ρ
:))))))

αντωνης είπε...

Μονο για να χτυπησει το χερι στο τραπεζι δεν ειναι πλεον, ετσι οπως τα εχει κανει και αυτος και η κυβερνηση του. Αν βεβαια ηταν ποτέ, πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω.

Εκτος απο το οτι ο κορακας κτλ, ο
πρωθυπουργος τους εβαλε εκει. Λες να περιμενε τωρα να τους μαθει; Αρα η ευθυνη του ειναι διπλη και τριδιπλη!

Φιλια
:)

αντωνης είπε...

Ολα τα εχουν υπολογισμενα, Μαριαννα...
Βρε συ η ΑΕ θελει και πολλα φραγκα, ενω η ΕΠΕ τσαμπα πραγμα. Με 18 χιλιαρικακια εισαι και επιχειρηματιας!!!
Να αρχισω ερανο;;;

marianaonice είπε...

Έρανο;; Μα τι ...καρμίρης που είσαι;;
Ούτε 18.000 δεν έχεις καημένε;;
Εδώ πάμπτωχος υπουργός και τα είχε!! Εσύ κοτζάμ λογιστής και ...κλαίγεσαι... Χαχαχαχα!!!
Τι να πει ο άλλος ο φουκαράς με τα ...τέσσερα ορφανά, έεε συγνώμη παιδιά ήθελα να πω!!!!!
:)))))))

αντωνης είπε...

Ειναι που δεν εχω πεθερο και γυναικα απο το συναφι των δικηγορων-συμβολαιογραφων, αλλιως σου ελεγα εγω...

eirini είπε...

Καλά...δεν το συζητώ... ο "καημένος" εξαπατήθηκε! Βέβαια! Είναι φανερό! Αντώνη κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες... μην μου ανεβάζεις την πίεση παραπάνω μ'αυτήν την ανόητη δήλωση του Βουλγαράκη, θα τρελλαθούμε! Εμείς αν κάναμε τέτοια εταιρία (πρόσεξε...δεν βάζω πολλές... μια σου λέω!) θα μας......, ο κ.υπουργός είναι στο απυρόβλητο; Έλεος!

αντωνης είπε...

αχ Ειρηνη, εγω καλο το βρισκω οταν υπαρχουν ανθρωποι που τους ανεβαινει η πιεση με τετοια πραγματα. Καπου μου δινει μια ελπιδα...
:)

eirini είπε...

Ε! βρε Αντώνη είναι να μην σου ανεβαίνει! Αυτά τα μέτρα του Αλογοσκούφη από την άλλη... βλέπεις όλες αυτές τις αδικίες και λες ρε παιδιά όλη μέρα δουλεύω και εσείς τα παίρνετε, και νά σου ο Βουλγαράκης με τα δις και τις εταιρίες του! Είναι να μην βγαίνεις από τα ρούχα σου;

αντωνης είπε...

Ειρηνη, δεν αντιλεγω και ουτε διαφωνω.
Οσο για τα μετρα του ετερου φωστηρα, του Αλογοσκουφη περιμενω να βγουν και αυτα για τα τεκμηρια και μετα θα τα πουμε και μ' αυτον τον περισπουδαστο κ. καθηγητη. (εκει εχω και ενα λογο παραπανω νομιζω λογω της δουλειας μου).

eirini είπε...

Αντώνη μου ξέρω ότι συμφωνούμε γιαυτό στα λέω... περιμένω ανάρτηση για Αλογοσκούφη! θα γίνει το...σώσε!

VAD είπε...

Μια εταιριούλα και για μένα,βρε λεβεντόπαιδα!Οχι για τα παιδιά μου,μωρέ!Μόνο για να γλυτώσω απ'την ξενιτιά!
Κένταυροι,Ρέιντζερς,ταμπουρλοπαίχτες όλης της Ελλάδας,εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο τότε αρχηγός σας!

patsiouri είπε...

Διάβασα την τέλεια απάντηση στα ΝΕΑ σήμερα αλλά η dial up σέρνεται (γαμώ τον ΟΤΕ μέσα) και δε μπορώ να στο κατεβάσω, θα ξαναπροσπαθήσω!!

Καλά, στην Απογευματινή μάλλον τους μπασταρδέψανε το συνηθισμένο τους με μαγειρική σόδα, δεν εξηγείται αλλιώς...

patsiouri είπε...

Της Άννας Δαμιανίδη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 9 Σεπτεμβρίου 2008

Για να εξασφαλίσει τα παιδιά του ο κ. Βουλγαράκης ίδρυσε ΕΠΕ, πήρε δάνειο, αγόρασε κτίριο, δήλωσε νοίκια, δεν πληρώνει Εφορία. Αυτός είναι πατέρας! Και ο πεθερός του για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων στα παιδιά του ίδρυσε οφσόρ εταιρεία. Να μην πληρώσουν Εφορία παιδιά κι εγγόνια. Ενώ εσύ τι έκανες, μικρομεσαίε πολίτη που δηλώνεις καλός γονιός; Εσύ που νομίζεις ότι είσαι κομπιναδόρος επειδή καταφέρνεις ενίοτε να μη δώσεις απόδειξη και το θεωρείς μεγάλη εξυπνάδα για να εξασφαλίσεις το μέλλον των παιδιών σου;

Κινδυνεύεις να πας και φυλακή. Γλιτώνεις δηλαδή ψίχουλα και πουλάς την ψυχή σου. Ενώ ο άλλος ό,τι έκανε, το έκανε νόμιμα.

Άσχετε! Σε έφαγε η κλίση προς την παρανομία. Αν είχες μυαλό και φαντασία θα κατέβαζες κι εσύ τέτοιες ωραίες ιδέες, δεν θα χρειαζόταν να τρέμεις για κάθε μαύρο κατοστάρικο. Για κοίτα στον καθρέφτη και πες με ειλικρίνεια:

Πόσα λεφτά ακριβώς κατάφερες να γλιτώσεις από την Εφορία, και με τι κόστος; Με κίνδυνο να πιαστείς κι αντί τα παιδιά σου να βρεθούν εξασφαλισμένα, να τους μεταβιβάσεις το στίγμα του φοροφυγάδα! Για ξανακοίτα τον καθρέφτη και πες με ειλικρίνεια:

Πόσα λεφτά έχεις δώσει στην Εφορία μέχρι στιγμής; Τα μέτρησες καλά;

Υπολόγισες τι θα μπορούσες να έχεις κάνεις για τα παιδιά σου με το ποσό αυτό; Θα τους αγόραζες δυάρι στους Αμπελόκηπους, βίλα στην Κηφισιά, θα τα σπούδαζες στην Αμερική; Τι από όλα; Βρες την κλίμακα της ανικανότητάς σου και κάτσε να σκεφτείς έναν τρόπο να γλιτώσεις καμιά πεντάρα από την Εφορία για τα παιδιά σου. Νόμιμα όμως, έτσι;

αντωνης είπε...

Ειρηνη, οταν ερθουν τα μετρα του Αλογοσκουφη θα περιμενω καμια μερα να ξεθυμανω πρωτα και μετα θα γραψω. Διοτι εχουμε και ενα επιπεδο εις την μπλογκοσφαιρα.
:)

αντωνης είπε...

Πατσιουρακι, ετσι ακριβως ειναι. Οπως τα λεει το αρθρο.

αντωνης είπε...

Vad, ετσι ακριβως. Μονο που το ταμπουρλο το παιζουν στην πλατη του λαου.
:)

τσότσος είπε...

Αντώνη καλησπέρα,

Νομίζω ότι ο Βουλγαράκης είναι ειλικρινής όπως και ο μπούλης αρχηγός του: "ήλθαμε στην εξουσία για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας".
Μόνο που οι Έλληνες "τσιμπίσαμε" τις μπούρδες περί σεμνότητας & ταπεινότητας και πέσαμε στην καλοστημένη παγίδα τους. Οι άνθρωποι ήλθαν για να μείνουν και να ξεκοκκαλίσουν όσα πιο πολλά μπορούν...

αντωνης είπε...

Καλησπερα Τσοτσο.
Ειλικρινεις μπορει να ειναι τωρα. Αλλά ειναι και αναιδεις. Τοσα χρονια ομως τι φουμαρα πουλαγαν στο λαο; Τελος παντων, ας ελπισουμε να φυγουν οσο πιο συντομα γινεται.
(αλλά αυτο ειναι άλλη κουβεντα, οχι του παροντος θεματος)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Αντώνη μου. Τα είδαμε όλα πια. Να σε φτύνουν και να λες βρέχει. Είναι κι αυτό μια τακτική. Πάντως σου λέω ότι Παρασκευή βράδυ η Τ.Ο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Μιχάλη Καρχιμάκη και αμέσως μετά μουσική συναυλία με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Θα γίνεται χαμός από κόσμο. Μήπως να το σκεφτόσουν και ν ανέβαινες μια βόλτα;
Φιλί κοραλένιο.

dromaki είπε...

Α...όλα κι όλα...εμένα μου εξασφαλίσανε το μέλλον του τρίτου παιδιού μου μέχρι τα 23 του.Μου δίνουνε 41 ευρωπουλα μηνιαίως ως τρίτεκνη μάνα(δεν τα έχω πάρει ακόμα).Κι επειδή στην ζωή μου έμαθα να συγχωράω,συγχωρώ κι αυτούς για τα αστεία που μου κάνουν:PP

"Υποτίθεται ότι η πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Τώρα συνειδητοποιώ ότι μοιάζει πολύ με το πρώτο"
Είπε και κάτι σωστό ο Ronald Reagan τον θυμάστε?Ο ηθοποιός ντε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α?

leondokardos είπε...

Αντώνη ενα μόνο θα πω : θαυμάζω την υπομονή σου να ασχολήσε με το Βουλγαράκη !!!

αντωνης είπε...

Ζανζι, ευχαριστω για την προσκληση αλλά κομματακι δυσκολο.
Φιλια
:)

αντωνης είπε...

καλημερα δρομακι, πολυ ωραιο αυτο που ειπε ο Μπους!

:)

αντωνης είπε...

Λεοντοκαρδε, δεν ειναι θεμα υπομονης.
:)

NdN είπε...

Γεια σου φίλε,

Ειλικρινά, έχουν χάσει κάθε όριο. Το να κλαιγεται και να μιλά για σπίλωση προσωπικότητας ο Βουλγαράκης είναι πραγματικά απίστευτο. Η απάντηση στα ΝΕΑ που διάβασα και που είδα παραπανω ανεβασμένη είναι πολύ καλή. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συνεχίσει για πολύ αυτή η κατάσταση. Αν και υποψιάζομαι ότι και γι αυτό στο τέλος θα βγει να φταίει το ΠΑΣΟΚ.

αντωνης είπε...

Καλησπερα Νικολα. Το ΠΑΣΟΚ φταιει για ολα, αυτα τα εχουμε πει.

Οσο για το Βουλγαρακη, εχω γραψει τη γνωμη μου.

:)

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν Αντώνη μου...ρίξτε μια ματιά
εδώ
...τα συμπεράσματα δικά σας!
Πρόσφατα ο εν λόγω ακατονόμαστος πρόσθεσε στην κυριότητά του κι ένα σκάφος κάτι μέτρων για να μην τον κοροϊδεύουν τ' άλλα τα παιδάκια αποκαλώντας τον "φουσκωτό"...
Και το ναυπήγησαν 45 μάστοροι κι 60 μαθητάδες κάπου μακριά στα ξένα κι όχι εδώ, στην ψωροκώσταινα Αντώνη μου...
Γιατί εμείς εδώ ΕΙΧΑΜΕ ναυτιλία τώρα μας έμειναν μόνο οι υπουργοί...
Αλλά για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και τα ρετιρέ...
Χαμόγελα...

αντωνης είπε...

Στελιο, πολυ καλο το βιντεακι.

Φιλια, να εισαι καλα...

leondokardos είπε...

Καταλαβαίνω Αντώνη. Αγανακτεί, θυμώνει,επαναστατεί κανείς με όλα αυτά.
Και μη χειρότερα...

αντωνης είπε...

Αλλοιμονο λεοντοκαρδε, φυσικα και καταλαβαινεις.
Οσο για το μη χειροτερα, επιτρεψε μου να σου πω οτι η συμπεριφορα καποιων σαν τον εν λογω υπουργο, ειναι απο τις χειροτερες που εγω προσωπικα θυμαμαι.

tzonakos είπε...

Aντώνη, δεν θα άντεχες αν δεν τον έκραζες. Καλά κάνεις.
Λοιπόν ακόμα και αν παραιτούνται απο την πολιτική, δεν πάνε χαμένοι όλοι αυτοί.
Εχοντας διασυνδέσεις και επαφές με διάφορους, κάνουν δουλειές κι εξασφαλίζουν "τα παιδιά τους".
Των άλλων τα παιδιά ας εξασφαλιστούν απο αυτα που βγάζει ο μπαμπάς τους κι η μαμά τους. Ας πρόσεχαν.
Επειδη επικαλείται τα παιδιά του σε μια προσπάθεια να τον λυπηθούν, να ειναι απαράδεκτος και απορώ που κάμποσοι στην Κρήτη τον έχουν για καμάρι τους !
Αμα ηταν ντόμπρος θα ε΄βγαινε μόνος μπροστά, χωρίς να βάζει τα παιδάκια !
Τι ξέρουν αυτά ;

Το "πόθεν έσχες" ειναι φτιαγμένο ετσι που ουσιαστικά ειναι ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ και τίποτα άλλο.

Σταματάω μην πάρω φόρα.
Καλημερα.

αντωνης είπε...

Καλημερα Τζονακο, ενα μονο θα σχολιασω.
Εδω άλλοι στην Κρητη εχουν για καμαρι τους τον πατερα της υπουργου εξωτερικων (επιτηδες δεν αναφερω το ονομα του)!!!

Στα υπολοιπα συμφωνω.

Lego είπε...

Siga tin politiki proswpikotita !
Oi Proswpikotites, exoun aisthima euthunis kai euthiksia !
Alla merikoi oute leksiko den exoun na vroun ti simainoun autes oi lekseis...

Oso gia to thrasos kai tin anaideia tous, ti na pei kaneis !
Anarwtiemai an aksizei na orgizomai kathe fora pou ta skeftomai...

Kala gia to Mpouli de sxoliazw. apla den uparxei ! Parte to xampari o Rousopoulos kuvernaei, kai gia mena einai o xeiroteros apo olous.

Pistevei kaneis alitheia oti uparxei elpida ? Exw arxisei na pistevw oti eimaste o pio politika HLITHIOS laos tou kosmou...

P.S. Sorry gia ta greeklish, alla den exw Ellinina...

αντωνης είπε...

Καλησπερα Lego!!!
Δεν σχολιαζω κατι παραπανω για τους υπουργους και τον πρωθυπουργο, συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες.

Αλλά θα σχολιασω τα τελευταια. Με αυτη την κυβερνηση για μενα ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα.
Οσο για το ποσο πολιτικα ηλιθιοι ειμαστε, δεν μπορω να το μετρησω. Αν και εχω ως αρχη να σεβομαι την ετυμηγορια του λαου και να θεωρω οτι τις περισσοτερες φορες εκλεγει σωστα, με βαση παντα τις εκαστοτε συγκυριες.

Καλα να περνας!!!

Εξωτερικο εχεις παει, ετσι;

Lego είπε...

Den anteksa allo tin katastasi stin Ellada kai ta mazepsa kai efuga. isws kapoioi na poun oti an pragmatika agapousa ti xwra mou eprepe na meinw kai na prospathisw...

Oso gia ton elliniko lao kai to pws psifizei, ta pragmata einai toso apla kai thlivera...
Yparxei enas skliros purinas gia kathe komma, pou oti kai na ginei tha to psifizoun.
Ektimw oti ta pososta einai kapws etsi
35% Deksia (fanatikoi me ena 60% autwn na anapolei ti Xounta kai na anazita ton Koko )
30-35% Kentro
15% Aristeroi Moirazontai se 2-3 kommata kai kapoioi apo autous pane kai pros to kentro.
5% Loipa (suneidita, oxi psifos diamarturias)

Opote ti menei ? Ena 10% pou den asxoleitai kai poly me ta politika, alla psifizei apo ton kanape, me kritiria tou stul...

eimai DAP giati pame tsampa
ekdromes kai mas dinoun ta SOS
opote twra tha psifisw ND.

Tha psifisw auton pou tha vgei,
ara oti poun oi dimoskopiseis ;-)

Tha psifisw ton koumparo gia na
valei to paidi sto dimosio..

An ti doume kai istorika, o Ellinas SPANIA exei psifisei "swsta" kai tis perissoteres fores exei pesei thuma planis, dimagogias kai... thuma tis idias tou tis vlakeias.

Mi nomizete oti eimaste kai idiaitera eksupnoi ws laos ! Koutoponiroi eimaste !

Kali dunami !!!

αντωνης είπε...

Καλησπερα lego.
Καταρχας σου ευχομαι να πανε ολα καλα εκει που βρισκεσαι.
Οσο για τα άλλα που εγραψες συμφωνω σε πολλα απο οσα γραφεις.
Δεν ξερω ποσο εξυπνος λαος ειμαστε, κουτοπονηροι ειμαστε πολλοι απο εμας.
Για την αναλυση του πως ψηφιζουν οι Ελληνες, συμφωνω. Θα προσθετα μονο οτι τις περισσοτερες φορες υπερισχυει η αρνητικη ψηφος και οχι η θετικη.

Καλα να περνας!