Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Έτοιμο το e-book για την καμπάνια "Δεν θέλω να δω το DVD".



*Απο το blog της Μαρίας *


Αντιγράφω από τον e-lawyer:

"Φίλες και φίλοι, από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε το e-book της καμπάνιας για την ιδιωτικότητα, με τίτλο "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD".
Κατεβάστε το από εδώ: e-book

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους όλων μας, προς τον ibt ο οποίος υλοποίησε ένα εικαστικά άρτιο έργο, το οποίο διατηρεί την ποικιλομορφία των απόψεων και την ατομικότητα κάθε ξεχωριστού blogger που συμμετέχει σε αυτή τη συλλογή κειμένων.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κ.σ.Μ. που βοήθησε ιδιαίτερα στην συγκέντρωση των πηγών των περίπου 50 αρχικώς συμμετεχόντων στην καμπάνια της 1ης Φεβρουαρίου.

Ο JustAnotherGoneOff έχει επεξεργαστεί έναν ακόμη πιο εύχρηστο τρόπο ανάγνωσης του e-book, ο οποίος προσεγγίζει το κλασικό ξεφύλλισμα. Πληροφορίες για την ανάρτηση στο ιστολόγιό σας με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναζητήσετε από τον ίδιο μέσω e-mail, ίσως τις βάλουμε κι εδώ (όταν μάθω κι εγώ πως λειτουργεί αυτό το σύστημα).
Επίσης θα ήθελα να κράξω τη Loucretia, η οποία πρωτοστάτησε μεν στην διαδηλωση, αλλά μετά δεν στρώθηκε να γράψει την έκθεσή της.
Η δυναμική που επέχει αυτή η συλλογή κειμένων είναι πολυεπίπεδη. Πριν απ' όλα όμως, συμπυκνώνει ένα χειροπιαστό δείγμα διαφόρων απόψεων, ως προς την αντίθεση των πολιτών στην προβολή υλικού που θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Επόμενο βήμα: η αποστολή του e-book σε φορείς, ΜΚΟ και media.

Διαδώστε το!"

Επίσης: Οδηγίες για την προβολή του e-book σε flash θα βρείτε στο blog "Λαπούτα" (τελεολογικός)

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

Έχεις δίκιο Αντώνη."...Η δυναμική που επέχει αυτή η συλλογή κειμένων είναι πολυεπίπεδη και συμπυκνώνει ένα χειροπιαστό δείγμα διαφόρων απόψεων, ως προς την αντίθεση των πολιτών στην προβολή υλικού που θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια..".
Και αυτοί οι πολίτες βέβαια είναι κυρίως blogers! Όμως φοβάμαι ότι έρχονται δύσκολοι καιροί γιατί πήρανε χαμπάρι τη δύναμή μας και θα προσπαθήσουν να φιμώσουν ίσως τις μόνες υγιείς φωνές ενάντια στη σημερινή ...αλητεία!!!
Πολύ ωραίο το μανιφέστο μας αλλά και το προηγούμενο ποστ σου!! Αυτό λέω και εγώ "Ούστ από εκεί κοπρίτες!!". Και θα συνεχίσω να το λέω παίρνοντας όλα τα ρίσκα του κόσμου!!
Δεν σε προλαβαίνω φίλε μου στις αναρτήσεις σου που είναι χείμαρος καθάριος και κρυστάλλινος!! Φτάνει η ώρα 12.00΄τα μεσάνυχτα για να καθίσω στο p.c. και δεν καταλαβαίνω πότε φτάνει 03.00΄, χαμένη μέσα στις γειτονιές μας. Έχω και συντροφιά τον ΟΑΣΗ (88,00)με λαϊκό πρόγραμμα και πίστεψέ με ...την καταβρίσκω!!

Στο δεξιό μέρος της σελίδας μου έβαλα παραπομπή στις αναρτήσεις σου αυτές, ελπίζω χωρίς την αντίρρησή σου.
Καλό ξημέρωμα.

αντωνης είπε...

Καλη μερα Μαριαννα.
Καταρχας νομιζω οτι δεν μπορουν να μας φιμωσουν, ενα πλαισιο ομως νομιζω οτι χρειαζεται.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Οσο για την παραπομπη, σιγα μην εχω και αντιρρηση. Το αντιθετο.

Φιλια

* Βαλε google reader αν δεν εχεις. Διευκολυνει παρα πολυ, γλιτωνεις παρα πολυ χρονο.

patsiouri είπε...

Αν δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το google reader (που δεν ξέρουμε) τί γίνεται?????????

αντωνης είπε...

Πολυ ευχαριστως να στειλω mail για το reader!

marianaonice είπε...

Αντώνη στείλε email για το google reader γιατί είμαι αγράμματη!

αντωνης είπε...

Μαριαννα, θα στο στειλω μεχρι το βραδυ
:)))