Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Το ειδα στο blog της Μαριας και με χαρα το βαζω εδω.

Γιατι στα νειατα μας λεγαμε (και ορισμενοι το πιστευαμε κιολας)

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ


Αντιγράφω από το blog του Allou Fan Marx:

Στα σχόλια του προηγούμενου ποστ, σχετικά με τον αποκλεισμό στραγγαλισμό των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, ο συμμπλόγκερ Αl Βarouak έκανε μία πρόταση:

Συμφωνώ με την κινητοποίηση για την Γάζα και έχω να προτείνω κάτι, την συγκεκριμένη μέρα να βγάλουμε κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ποιήματα, τραγούδια με θέμα την Παλαιστίνη στα blog μας. Δηλαδή πέρα από τις κινητοποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν να γίνει και το ίδιο στα blog. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για την Παλαιστίνη!

Η μέρα στην οποία αναφερόμαστε είναι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας για τον τερματισμό του Αποκλεισμού της Γάζας.
Όσοι πιστοί λοιπόν (και οι άπιστοι καλοδεχούμενοι είναι) προσέλθετε. Ετοιμάστε κάτι που να ταιριάζει με το πνεύμα της διαμαρτυρίας και ανεβάστε το στο blog σας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, αναφέροντας ότι το ποστ σας είναι στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαμαρτυρίας για τον Τερματισμό του Αποκλεισμού της Γάζας. Θα ήταν ωραίο αν κάποιος συμμπλόγκερ με καλλιτεχνικές ανησυχίες και σχετικές γνώσεις, ετοίμαζε κάποιο μπάνερ.
Σε κάτι άλλο που μπορούμε να συμβάλουμε από τώρα μέχρι και την Παρασκευή, είναι να κάνουμε περισσότερο γνωστή την παρακάτω εκδήλωση:

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» καλεί σε εκδήλωση - πικετοφορία διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της Γάζας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Κοραή. Η δράση πραγματοποιείται σε συντονισμό με την Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας για τον τερματισμό του Αποκλεισμού της Γάζας κατόπιν έκκλησης του www.freegaza.ps Αντίστοιχες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

mapkorai.jpg

Ας κάνουμε αυτό το λίγο που μας αναλογεί…
Το λίγο, από πολλούς γινωμένο, γίνεται πολύ…

Για σχετικά μπανεράκια πηγαίνετε εδώ & εδώ


6 σχόλια:

marianaonice είπε...

Να που μια φορά προλαβαίνω να σου κάνω και εγώ ποδαρικό. Συμφωνώ με την πρότασή σου. Και θα προσπαθήσω να συμμετέχω στις 23/2/2008.
Καλό ξημέρωμα.

Maria Mikro Analogo είπε...

Αντώνη, να 'σαι καλά και ευχαριστώ! :D Φιλιά και καλημέρα

αντωνης είπε...

Καλημερα!
@Μαριαννα, πολυ καλο ειναι το ποδαρικο σου. :) Και εγω θα προσπαθησω να βρεθω εκει.
@Μαρια, και εσυ να εισαι καλα. Φιλια!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλή η κίνηση!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

M-meggie είπε...

Αντώνη στα νειάτα μας λέγαμε πολλά και αν δεν τα φωνάζουμε ακόμα δεν είναι γιατί δεν τα πιστεύουμε. Απελπισία με την ανημπόρια μας έχουμε.
Θα προσπαθήσω κι εγώ.
Καλό σου βράδυ.

αντωνης είπε...

Νοτα, αυτο "Απελπισία με την ανημπόρια μας έχουμε" το κραταω γιατι πολυ μου αρεσε.

Καλο σου βραδυ!!!