Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

ΤΡΕΧΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΕΞΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!

Τι λετε ρε παλληκαρια; Χιονιζει στις 16 του Φλεβαρη;;; Πρωτακουστο. Και εβγαζαν τα καημενα τα δημοσιογραφακια του χιλιαρικου και βγαλε, μεσα στο αγιαζι να λενε "εχει μια χιονοθυελλα" άλλο πραμα.
Ρε σεις θα μας βλεπει κανας χριστιανος σε κανα ορεινο μερος και θα γελαει με τα χαλια μας. Και μετα βγαινουν οι "αρμοδιοι", ξερετε κατι παλληκαρια που στο χωριο τους δεν ειχαν προβατα να βοσκησουν και εγιναν "καλοι και αγαθοι" μπατσοι και μετα απο χρονια ευφημης υπηρεσιας προηχθησαν σε αρχιστρατηγους με πολλα παρασημα, και λενε στον κοσμο να μην βγαινει απο το σπιτι του γιατι ειναι εκτακτες οι καιρικες συνθηκες. Και οτι θα προσπαθησουν να κρατησουν ανοιχτες τις εθνικες οδους. Τι λετε, και ημασταν ολοι για εκδρομουλα αυριο!!!

Και μεις "τι μεγαλοι παιχτες που ειμαστε". Ολοι τελευταια στιγμη να βαλουν πετρελαιο!!! Και στα βενζιναδικα να μην υπαρχει σταγονα; Φοβερη συμπτωση!
Αμ το αλλο; Στα σουπερ μαρκετ οι ουρες ηταν λες και αυριο θα γινει καμια βομβιστικη επιθεση. Ειμαστε ουννοι τελικα, δεν εξηγειται αλλιως.

Αλλά γι' αυτο δεν προκειται ποτε να παμε μπροστα ως χωρα. Τετοιοι που ειμαστε, τετοιοι μας αξιζουν. Ξεχασα, μαλλον το κακο ΠΑΣΟΚ θα φταιει. Ή η παραγκα του Κοκκαλη.
Και μια τελευταια απορια: Ο Τσιπρας πως και δεν μας ειπε τιποτα για το θεμα του χιονια;

Ευτυχως που εριξε και λιγο χιονι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα σε αυτη τη χωρα. Αν και δεν το "βλεπω".

Καλο βραδυ + καλο ξημερωμα σε ολους!

16 σχόλια:

Νατασα είπε...

Κλείσανε τον δρόμο στα φορτηγά, γιατί δεν μπορούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Κι εσύ έμπορα που περιμένεις , χεστηκανε.Κι εσύ νταλικέρη ,κακό σκυλί ψόφο δεν έχει...όσοι έχετε πάει σε άλλο κράτος , εκτός της Ελλάδας ξέρετε καλά. Αει στο καλό μου ,καληνύχτα.

John Karakatsanis είπε...

@νατάσα μήπως απαγόρευσαν τη διέλευση φορτηγών για να μην υπάρξουν περιστατικά πχ να διπλώσουν νταλίκες στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για όση ώρα χρειαζόταν να μετακινηθεί η νταλίκα;

Νατασα είπε...

μονο στην Ελλαδα διπλωνουν;
γιατι αλλου δεν εφαρμοζεται κατι τετοιο.
δυστηχως ειμαστε πολυ πισω ακομα

Νατασα είπε...

..όταν σκοτώνονται στο δρόμο άνθρωποι γιατί δεν έχουν δρόμους, γιατί τα φάγανε τα λεφτά, εδώ και χρονιά...τι να καθόμαστε και να λεμέ...
ούτε θα κλείνανε δρόμοι ούτε θα χάνανε την ζωή τους τόσοι
Καλημέρα νύχτα.

Maria Mikro Analogo είπε...

Αντώνη, βρε έξω βρε να χαρείς λίγο το χιόνι ή έστω από το μπαλκόνι σου :D Καλημέρα!

αντωνης είπε...

δεν εχουν μπαλκονια τα ισογεια καρντια μου!!!
Καλημερα :)))

αντωνης είπε...

κατσε να ξυπνησω πρωτα και μετα θα βγω. Γιατι αν βγω τωρα, ουτε 2 βηματα δεν θα κανω. Ασε και δεν ειμαστε για τιποτα "τσουληθρες" πρωινιατικα...

Meropi είπε...

Καλημέρα καλέ μου Αντώνη
ξύπνησα σήμερα με τα πάντα κάτασπρα!!! Η κρατική μηχανή δεν ξέρω πώς δουλεύει, αλλά σήμερα, επειδή είναι Κυριακή και δεν έχω να πάω στη δουλειά, δεν με ενδιαφέρει.....

αντωνης είπε...

Καλημερα Μεροπη.
Αυριο τι θα κανεις;

Roadartist είπε...

Καλημέρα Αντώνη... εχει χιονισει κ στο κεντρο :) εξω παιζουν παιδια χιονοπόλεμο :) Εκει εχετε χιονακι??

marianaonice είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες Αντώνη. Χειρότεροι από Ούννοι!! Έτσι όπως προανάγγειλαν τη "χιονοθύελλα" νόμιζα ότι σήμερα το πρωί θ΄ αντίκρυζα μέχρι και χιονοστιβάδες να κατρακυλάνε από την Πάρνηθα!!Χα,Χα!! Μάλλον τους βόλευε ...για να αλλάξει η αντζέντα των ΜΜΕ!
Λοιπόν οι γελοιογραφίες πολύ ωραίες. Τις εντόπισα και εγώ χθες βράδυ ξεφυλλίζοντας τις εφημερίδες.
Βρήκα και δύο άλλες νομίζω εξ ίσου καλές. Μπες στις παρακάτω διευθύνσεις να γελάσεις,γιατί μόνο για γέλια είναι πια η κατάσταση!!...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_13436_16/02/2008_259484

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_12772_15/02/2008_259289

Καλό μεσημέρι και προσοχή έρχεται σφοδρότερο κύμα...κακοκαιρίας!!...Για να δούμε... :p

marianaonice είπε...

Στην πρώτη διεύθυνση προσθέτεις και το: 12772_15/02/2008_259289
και στη δεύτερη και το:
13436_16/02/2008_259484

Για να σε πάει ακριβώς.

αντωνης είπε...

@road, κατι εχουμε. Εβγαλα φωτο σε νεα αναρτηση. Καλο μεσημερι :)))

@Μαριανα, τις ειδα. Πολυ ομορφες. Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου.
Καλο μεσημερι :)))

Αννα είπε...

Θέλω να χιονίσει και εδω!!!!!!!

τσότσος είπε...

Στην Ελλάδα είναι πρωτάκουστο να χιονίζει χειμωνιάτικα, έτσι κοντεύουν να μας πείσουν οι τηλεαστέρες μας...Μάλλον ανέξοδα ρεπορτάζ κάνουν στέλνοντας πιτσιρικάδες να τσαλαβουτάνε στο χιόνι και γεμίζουν έτσι το πρόγραμμα...
Πού μένεις φίλε, γιατί στην περιοχή σου περιμένεις προβλήματα;
Καλό βράδυ!

αντωνης είπε...

@ τσοτσος, στην Καντζα μενω. Ηδη εξω το εχει στρωσει και το απογευμα που μετρησα ειχε σχεδον 20 ποντους χιονι στους δρομους.
Και περιμενουμε τον καιρο να φτιαξει για να ανοιξουν οι δρομοι. Γιατι απο κρατος-δημο κτλ δεν περιμενουμε καμια ενεργεια.
Καλο βραδυ!