Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Για ποσο μαλακες μας περνατε;;;

Ετυχε σημερα να παρακολουθησω ειδησεις για ένα τεταρτο (επειδη δεν ημουν σπιτι, και εκει που πηγα ειχαν ανοικτη την τηλεοραση. Και το διευκρινιζω για να μην πει κανεις ότι εσυ στο προηγουμενο ποστ μας λες να την κλεισουμε αλλά δεν κανεις τιποτα)


Μερικες ερωτησεις – σχολια

  • ενώ ειχαν συγκεντρωση οι ακρο-δεξιοι φασιστες καποια στιγμη, οι ακρο-αριστεροι φασιστες γιατι επρεπε να κανουν αντι-συγκεντρωση; Και αυτό ενώ η δικια τους συγκεντρωση ηταν άλλη ωρα;
  • Η αστυνομια αφου το ηξερε, γιατι δεν τους αποκοβει ώστε να μην εχουν επαφη οι μεν με τους δε;
  • Και αφου βρεθηκαν εκει τα ακρο-αριστερα και τα ακρο-δεξια μπουμπουκια (κατά δηλωση τους, αυτοι ολοι αναθεμα αν ξερουν τι είναι αριστερα και δεξια) γιατι μπαινει η αστυνομια στη μεση και τα κανει χειροτερα τα πραγματα; Γιατι δεν τους αφηνει να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους; Να δουμε στο κατω κατω και ποιοι εχουν τα κοτσια να μπουν σε τετοιες φασαριες και όχι να πετανε πετρουλες από 100 μετρα μακρια
  • Και αφου η αστυνομια εμπλεκεται, γιατι ειμαστε μια ευνομουμενη πολιτεια (τρομαρα μας) γιατι δεν περιοριζεται στο να συλλαβει οσους περισσοτερους μπορει και αρχιζει και δερνει αδιακριτως οποιον βρεθει στο διαβα της; (εχω δεχθει γκλοπιες σε γηπεδο και ξερω πως αντιδρουν οι αστυνομικοι σε παρομοιες περιπτωσεις). Και γιατι μετα συνεχιζει το θεαρεστο εργο της σπερνοντας με δακρυγονα ολο το κεντρο της Αθηνας, εμποδιζοντας ακομα και τους μονιμους κατοικους να αναπνευσουν;
  • Και όλα αυτά γινονται ενώ υπουργος Δημοσιας Ταξεως είναι ενας καθηγητης Πανεπιστημιου. Τουλαχιστον πριν ειχαμε τον γελοιο Πολυδωρα και του τα ριχναμε ειτε εφταιγε ειτε όχι. Τωρα με τον κ. Καθηγητη, τσιμουδια.
  • Και κατι τελευταιο, αλλά όχι εσχατο. Όλα αυτά είναι τυχαιως καμωμενα σημερα; Ενώ ο κοσμος καιγεται, ενώ υπαρχουν τοσα πραγματα που εχουν κανει ολο τον κοσμο να αηδιασει, άλλα που καινε σχεδον όλα τα κομματα (όπως η υποθεση της SIEMENS), ενώ η κυβερνηση υπαρχει και δεν υπαρχει. (Πρωτη φορα οσο θυμαμαι, βλεπω κυβερνηση μεσα σε 4 μηνες απο τη στιγμη που επανεκλεχθηκε να ειναι σε τετοια μαυρα χαλια. Για αλλη μια φορα θα πω οτι λυπαμαι για τον κοσμο που τους ψηφισε αυτους τους κοπριτες)
  • Ωραια το εχετε στησει το παραμυθακι σας κ.κ. της κυβερνησης. (ο λυκος κι αν εγερασε, λεει η παροιμια). Ελπιζω να μην μασησει άλλο ο κοσμος μαζι σας και να σας δωσει ένα καλο μαθημα, όταν ερθει εκεινη η βλογημενη ωρα.

Και ένα μηνυμα προς τους κυριους της αντιπολιτευσης. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ο κοσμος ένα μπαμ περιμενει. Καντε κατι, παιξτε καμια φορα το ρολο σας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!!! Να βρασω και τα συνεδρια σας και τους ομιλους σας και της θειας σας το μπουγαδοκοφινο.

Α, παραλιγο να το ξεχασω. Υπαρχουν και στις αλλες χωρες συνδικαλιστες στην αστυνομια; Γιατι οσο και αν προσπαθω, δεν μπορω να καταλαβω την εννοια του συνδικαλισμου σε ενα τετοιο χωρο.

12 σχόλια:

scorpios είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΕΛΕΟΣ.

αντωνης είπε...

Μα ειναι να μη νευριαζω; Αει σιχτιρ πια!

tzonakos είπε...

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και το ξέρεις. Εχω γράψει και εγω τα ίδια περίπου, σκεπτόμενος οτι μπορεί να μην βρώ άλλους πολλούς που να σκέπτονται ετσι.
Να όμως που μπορεί να είμαστε περισσότεροι απο δύο.
Αναφέρομαι πιο πολύ στα της αντιπολίτευσης με τα συνέδρια αλλα και σε κεινο περι φανατικών αριστερών και δεξιών που παίζει να μη ξέρουν τι ειναι δεξιά και τι αριστερά αλλα ωστόσο τα σπάνε ενω ταυτόχρονα η αστυνομία ποιανού παιχνίδι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω.
Καλημερα Αντώνη... ισως δούμε φως μια μέρα, λές ;

tzonakos είπε...

A, και το πιο κουλό !
"Αφέθηκαν ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι προσαχθέντες για τα επιεσόδια καθως δεν βρέθηκαν ένοχοι " !!!!!!

αντωνης είπε...

Τζονακο, θα το προσπαθησουμε τουλαχιστον!
Οσο για το οτι αφεθηκαν ελευθεροι, ηταν για αλλη μια φορα αναμενομενο.

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Γεια σου ρε φιλάρα μου...
Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τα μαγειρέματα στο ασφαλιστ(ρ)ικό, το ξεμπρόστιασμα των υπευθύνων, η αλήθεια για όλο μαύρο χρήμα, τυχόν ανατιμήσεις που δε θ' αναφερθούν ποτέ κι ένα κάρο άλλα καντήλια κάπου απο πίσω έπρεπε να κρυφτούν...Μιας και...θάφτηκε το θέμα Χριστόδουλου και άλλα θέματα που δεν θίγουν αυτό το θέατρο σκιών που λέγεται κυβέρνηση ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ...
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

αντωνης είπε...

Γεια σου Στελλαρα!
Εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε, θα τα λεμε και απο εδω αυτα που προσπαθουν να μας κρυψουν οι ξεφτιλες. Και θα τα λεμε και οπου αλλου μπορουμε, μπας και τα καταλαβουν και οι υπολοιποι.

Καλο βραδυ αλανι!

Maria Mikro Analogo είπε...

Μια χαρά τα λες Αντώνη! Αλλά ποιος έχασε το δίκιο του να το βρούμε εμείς, κατάλαβες?
Καλή εβδομάδα να έΧΟυμε :)

Swell είπε...

Καλημέρα,

Η ΑΔΕΔΥ και το Κοινωνικό Φόρουμ ακροαριστεροί φασίστες, Αντώνη; Είναι δυνατόν;

αντωνης είπε...

καλημερα Swell!!!
Ξερω και γω τι ειναι δυνατον και τι δεν ειναι; Εχουμε μπλεξει τα αυγα με τα πασχαλια.
:)

βασίλης είπε...

Πολύ νεύρο ρε παιδί μου αυτό το μπλογκ... Να 'σαι καλά αντώνη, καλώς σε βρήκα.
ΥΓ. Το ερώτημα ρητορικό φαντάζομαι.

αντωνης είπε...

καλως το Βασιλη!!!
μαλλον ρητορικο ειναι το ερωτημα.