Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ

Με επιστολή του στο Γ. Παπανδρέου και το Ν. Αθανασάκη ο Κ. Σημίτης ενήμερωσε ότι δεν θα προσέλθει στην Εθνική Συνδιάσκεψη, καθώς «δεν εξέλιπαν οι λόγοι, αν δεν επιδεινώθηκαν», που είχε επικαλεστεί για τη μη προσέλευση του στη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου.

τι (μας) λεει παλι ο "μεγαλος";
Αποριες-σχολια 1) γιατι ειναι ακομα βουλευτης 2) γιατι δεν βγαινει κανεις να του τα "χωσει" 3) αν ειναι να γινουν διαγραφες, ας γινει η αρχη απο τον "ιδρυτη".


«Πρέπει να δώσουμε στο Γ. Παπανδρέου μία δεύτερη ευκαιρία» είπε στον Flash 96 ο Μ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν έχει ούτε μία μέρα περιθώριο». Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ακόμη ότι «το πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να παντρέψει τον Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κώστα Σημίτη και σημείωσε: «Πρέπει να πάρουμε πίσω την ηθική ηγεμονία και να κερδίσουμε και την πολιτική».

Ρε μεγαλε εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με τη Λουτσα. Ακου να παντρεψει τον Ανδρεα με το Σημιτη. Αλκοτεστ please... Ουτε μεθυσμενοι δε λενε τετοιες κουβεντες.

Την υποστήριξή του στο Γ. Παπανδρέου εξέφρασε ο Χρ. Πρωτόπαπας.

Οξω απ' την παραγκα ρε λαμογιο πρωην προεδρε της ΓΣΕΕ και πρωην υπουργε εργασιας.

Ευ. Βενιζέλος : Το εγχείρημά μας έχει ανδρεοπαπανδρεϊκά χαρακτηριστικά.

Αλλος απο κει.
κ. καθηγητα, ο Ανδρεας ειχε τα κοτσια να ξεκινησει ενα νεο κομμα και να το φτασει εκει που εφτασε. Εσυ μπορεις να επιχειρησεις κατι αναλογο; Αντε παλληκαρι μου γιατι απο την πολλη εξυπναδα, εχεις παραχαζεψει μου φαινεται.



3 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Ο κύριος Σημίτης, ως γνήσιος καθηγητής δεν αντέχει την κριτική. Απουσίασε από το εθνικό συμβούλιο και η ετυμηγορία, όπως είθισται βγήκε ερήμην του. Το ίδιο κάνει και τώρα. Τι να πω...

αντωνης είπε...

Παναγιωτη, ειλικρινα απορω γιατι δεν βγαινει κανεις να του τα χωσει. Δεν μπορει να τους περιφρονει ολους και να μην του απανταει κανεις.

Ili είπε...

Εμένα η στάση του Σημίτη μου θυμίζει τη στάση της Βρετανίας στην ΕΕ ;ρρρ

Επίσης μου θυμίζει την Ελβετία.

Για τους παραπάνω λόγους τον θεωρώ απαράδεκτο!