Σάββατο 31 Μαΐου 2008

καμια τσιπα πια;;;;

(αντιγραφω απο το antinews)

Εγώ πάντως αν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος, έστω και αναπληρωτής, θα ντρεπόμουν να κάνω την δήλωση που έκανε σήμερα ο Αντώναρος για τον Κεφαλογιάννη. Σε ερώτηση αν τίθεται θέμα παραίτησης του Κεφαλογιάννη από τη θέση του άτυπου συμβούλου του πρωθυπουργού, δήλωσε ότι «λόγω της μακράς εμπειρίας του στην πολιτική, είναι άτυπος και άμισθος σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι σύμβουλοι». Και διερωτήθηκε: «Από πού να παραιτηθεί λοιπόν;». Είναι ή όχι σύμβουλος του Πρωθυπουργού; Είναι. Διαθέτει ή όχι γραφείο και πορτοκαλί, κόκκινο, ή άσπρο τηλέφωνο (δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα); Ναι. Συνεπώς η παραίτηση είναι μονόδρομος από την στιγμή που του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης σε τέλεση αδικήματος. Και όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση (πράγμα το οποίο ευχόμεθα) να επιστρέψει πανηγυρικά στη θέση του. Γιατί λοιπόν δεν παραιτείται; Μήπως επειδή ήταν από εκείνους τους βαρόνους που πρότειναν τον σημερινό πρωθυπουργό ως ηγέτης της ΝΔ κάποτε, ελλείψει άλλου καταλληλότερου; Μήπως επειδή συνδέεται με ισχυρή οικογένεια; (για οποιον δεν ξερει, ειναι στενος συγγενης με την οικογενεια Βαρδινογιαννη). Μήπως επειδή το Μαξίμου έχει χάσει το παιχνίδι και δεν ξέρει από πού του έρχονται πλέον; Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το γεγονός ότι ο κ. Κεφαλογιάννης υπήρξε κάποτε και υπουργός Δικαιοσύνης.

Υ.Γ. Καλά στα κανάλια και τις φυλλάδες δεν ντρέπονται; Όταν ξεσκίζουν στην κυριολεξία τον κάθε φουκαρά ιδιώτη που πέφτει στα χέρια τους για τον κ. Κεφαλογιάννη γιατί τόσο διακριτικότητα;


(τα bold δικα μου. Δεν σχολιαζω γιατι θα πω βαρια πραγματα)



Και κατι αλλο για το ιδιο θεμα που διαβασα πριν λιγο. (εδω)

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν απόψε 9 δήμαρχοι του νομού(από τους 11) ,εκφράζουν την συμπαράσταση τους στην δικαστική περιπέτεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για την προσπάθεια σπίλωσης του Γιάννη Κεφαλογιάννη, που επί 50 χρόνια υπηρέτησε τον Τόπο και το Λαό με συνέπεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια προσφέροντας σημαντικό έργο στο Ρέθυμνο και στους Ρεθυμνιώτες.
Είναι γνωστό, ότι στο πολιτικό του γραφείο δεχόταν όποιον είχε πρόβλημα χωρίς διακρίσεις και όπου μπορούσε παρείχε βοήθεια πάντα μέσα στα όρια του νόμου και της νομιμότητας.
Ως εκ τούτου καταδικάζουμε τη σκευωρία, που κάποιοι προσπαθούν να περάσουν στο Λαό και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του.
Είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποδείξει και θα αποδώσει το δίκαιο».

Την δήλωση υπογράφουν οι δήμαρχοι: Αρκαδίου Μ. Μανωλακάκης, Ανωγείων Σ. Κεφαλογιάννης, Γεροποτάμου Β. Μαυρομάτης, Κουλούκωνα Δ. Κόκκινος, Λάμπης Γ. Τατράκης, Λαππαίων Σ. Λουκογεωργάκης, Σιβρήτου Μ. Πετρακάκης, Φοίνικα Μ. Μαστορογιαννάκης και της κοινότητας Ζωνιανών Ν. Παρασύρης.


ΣΧΟΛΙΟ: Τωρα αν γραψω τη γνωστη παροιμια με τα κορακια θα φταιω εγω;
Αντε ας την παρει το ποταμι, δεν εχει βγει ακομα ο τρομο-blog-o-νομος

"ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΝΕΙ". εεεεε, αγαπητοι δημαρχοι;;;

25 σχόλια:

NdN είπε...

Τι να σου πω ρε φίλε; Πραγματικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Εδώ δεν έχει παραιτηθεί κανεις για Θουπηδες (εκείνες τις προσλήψεις στο Ταχ.Ταμιευτήριο), για ομόλογα, για ηλιέλαια, για υποκλοπές, για φωτιές κτλ. Δεν θα κάλυπταν τον Κεφαλογιάννη;

Οσο για τους δημάρχους, αν δεν τον υποστηρίξουν, την επόμενη μέρα είναι τελειωμένοι. Το ξέρουν, τι να κάνουν; Να γκρεμίσουν ότι χτίζαν μέχρι τώρα; Τοσο καιρό τον γλύφουν, τώρα θα σταματήσουν;

Καλό βράδυ!

αντωνης είπε...

καλημερα καρντασι

Ειναι τουλαχιστον προκλητικοι, για αλλο ενα θεμα.
Που θα παει...

Για τους δημαρχους, τα ειπα στην αναρτηση. Κορακια!!!

Laplace είπε...

φιλε κ εγω δεν περιμενα κατι διαφορετικο...

κ μονο που λες ξαδελφος του βαρδινογιαννη,ειναι σαν να μου λες ξαδελφος του αλ καπονε..

να τον χαιρονται οι ψηφοφοροι του(παλαιοτεροι) κ της κορης του οι ψηφοφοροι..

αντωνης είπε...

καλημερα ρομποτακο

Κοιτα εγω τους κρητικους αλλιως τους ειχα στο μυαλο και στην καρδια μου απο μικρος. (δε λεω για τωρα, γιατι αν δεν παινεψεις το "σπιτι" σου κτλ)

Και το κρητικο μαχαιρι που εχω το θεωρω μεγαλη τιμη.

Αλλά οταν ολοι σε αυτη την περιπτωση "παιζουν την ομερτα", θλιβομαι και αγανακτω.

Laplace είπε...

einαι να μην θλιβεσαι αδελφε??

φιλε κ εγω αλλιως τους εχω τους κρητικους,αλλα καποιοι απο αυτους,τελικα δεν τιμουν τα παντελονια τους..οπως ΒΕΒΑΙΑ απο οποιο μερος..

ενα παραδειγμα?ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ...

ποσοι πινουν νερο στο ονομα του..

εγω ομως αν ειχα τετοιο πατερα..

δεν ειναι δυνατον αδελφε να καταπατας την απαγοιρευση του ΟΗΕ και εδω να σε λενε 'μαγκα καπετανιο' κ σε ολο τον κοσμο να σε λενε:λαθρεμπορο..

τελος παντων,ας μην το συνεχισω,πολυ ΜΑΦΙΑ μου κανει η ολη φαση αδελφε..

αν το μηνυμα γραφει πραγματα που ισως εκθεσουν το μπλογκ,σβηστο αδελφε,μην μπλεξουμε κ την πληρωσει το μπλογκ για τις μαλακιες που γραφω....
χααχαχα

αντωνης είπε...

δε σβηνω τιποτα φιλε, δεν ειπες και τιποτα ψεμα.

(και οσον αφορα τα μπλεξιματα σκοτιστηκα. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ χαχαχαχαχα)

Laplace είπε...

στο κελι 33 θα ειμαστε μαζι αδελφε..χαχαχαχα

εξαλλου τωρα με τον νεο νομο θα πεσει πολυ γελιο..
παντως με εξοργιζει φιλε που ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ Κ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ λενε:ΚΑΛΥΤΕΡΑ να το κανει αυτο η κυβερνηση..ΠΟΙΟΙ???ΟΙ ΣΗΚΩΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ!

κανει μπαμ οτι ηταν δησμοσιογραφοι σε υπηρεσια..

αντωνης είπε...

εγω φιλε θα γραφω απο τη δουλεια, ας ερθουν να συλλαβουν την αφεντικινα

χαχααχαχαχαχα

(λες και τωρα δεν ξερουν ποιοι ειμαστε, το ονομα στο blog τους μαρανε. Αει ρε απο κει)

φιλε πηγαινω σουπερ, να μας τον πιασουν για αλλη μια φορα χχαχαχαχα

τα λεμε

Laplace είπε...

kala pswnia adelfe..
kalh hmera na exoume

τσότσος είπε...

Καλημέρα Αντώνη,

Αυτά γίνονται γιατί νοιώθουν ότι δεν υπάρχει αντίπαλο δέος για να φοβηθούν. Είναι δε τόσο ξεδιάντροποι που λένε τις αηδίες του Αντώναρου!
Φαντάζεσαι να γίνονταν αυτά με αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Αντρέα;;; Αυτό μόνο σκέψου...

marianaonice είπε...

Σιγά μην παραιτηθεί Αντώνη.
Εγώ απόρησα και που του ασκήθηκε δίωξη. Περιμένω να δω το τέλος και τότε θα καταλάβω!
Συμφωνώ με τον @τσότσο, για όλα φταίει ότι δεν υπάρχει αντίπαλο δέος.
Όσο για τους συμπαραστάτες δημάρχους, ο νόμος της ομερτά είναι απαράβατος φίλε στις μαφίες!
Καλή σου μέρα.

GrBase είπε...

@ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΙΠΡΑ βρήκανε στη Βουλή… ΤΣΙΠΑ δεν τα καταφέρανε και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα το καταφέρουν ποτέ.

Διαβάζοντας για το θέμα του HeadJohn μου ήρθε στο μυαλό η ατάκα του Αυλωνίτη που έλεγε «Ρε που πάμε ρε !!!» Ετοίμασα κι εγώ ένα Post με τίτλο «Τάξις και ηθική» και σχολιάζω τα Κεφαλογιαννίτικα επιχειρήματα.

Δυστυχώς δεν έχουν τσίπα … καμία ντροπή … ο μεν Αντώναρος θεωρεί ότι αφού είναι άμισθος δεν βαριέσαι ας είναι και σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο δε Κεφαλογιάννης θεωρεί ότι ενεπλάκη στο θέμα γιατί ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών της περιφερείας του και οι δήμαρχοι τρέχουν να συμπαρασταθούν στο θύμα της σκευωρίας …Ρε που πάμε !!!!!

dyosmaraki είπε...

Στην Κρήτη βουίζει ο τόπος πως όχι μόνο ο Κεφαλογιάννης μα και άλλοι πολιτικοί κατά τη μεριά των Χανίων - και όχι μόνο - βρίσκονται πίσω από τις αθρώες αθωώσεις περιπτώσεων που εκδικάζονται όπως ναρκωτικά,μαγαζιά της νύχτας,γυναίκες κλπ

Η υπόθεση των ναρκωτικών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Κρήτη. Δεν θα ήθελα να γράψω γεγονότα εδώ για καραβιές ολόκληρες που φορτώνουν και εκφορτώνουν σε ερημικές παραλίες στη νότια πλευρά του νησιού...
Λυπάμαι μοναχά για τους νεαρούς και το μέλλον που τους επιφυλάσσει η ανοχή της πολιτείας...

Τα περισσότερα ξενυχτάδικα βρίσκονται σε συγκεκριμένα χέρια που απολαμβάνουν άσυλο (από ποιούς άραγε?)

Οσο για το πολιτικό σκέλος, είναι ανόητο και υποβιβάζει την νοημοσύνη του απλού πολίτη το επιχείρημα πως εφ΄όσον κάποιος είναι άμισθος πρέπει να εξακολουθήσει να παραμένει σύμβουλος έστω και αν υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για υποόθαλψη εγκληματία...αφού με αυτόν τον τρόπο του δίνεις έρισμα να κυκλοφορεί ελεύθερα σε κυβερνητικά γραφεία και να αποσπά πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα...

Ας μου πει κάποιος γιατί ένας πολίτης θα έπαιζε αμισθί τον ρόλο του συμβούλου? Για την ψυχή της μαμάς του?

Και κάτι άλλο....Στην Κρήτη οι πολιτικοί που εκλέγονται ψηφίζονται κατ' εξοχήν από την περιφέρεια Μυλοποτάμου η οποία είναι πολυπληθής και διαθέτει πολύ χρήμα....

Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι....

αντωνης είπε...

Τσοτσο, και παλι δεν θα συμφωνησω. Οι αρχες του καθενα εχουν σχεση με το τι κανει ο απεναντι του;

αντωνης είπε...

Μαριαννα, καντο μου πιο λιανα αυτο με το αντιπαλο δεος.
Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.

αντωνης είπε...

grbase, την εχω δει την αναρτηση σου. Τα λες πολυ καλα.

αντωνης είπε...

Δυοσμαρακι, πολυ χρησιμα ολα αυτα που μας παραθετεις. Thanks.

Καλο Σαββατοκυριακο.

marianaonice είπε...

Αντώνη μου εννοώ ότι δεν υπάρχει ένας αντίπαλος φόβος ή ο φόβος ενός αντιπάλου, δηλαδή δεν έχουμε αυτή τη στιγμή μία σοβαρή αντιπολίτευση. Οπότε όλοι αυτοί οργιάζουν και κάνουν ό,τι θέλουν! Και εμείς ελπίδα για φως τίποτε...
Αυτό εννοώ!
Καλό σου μεσημέρι :)))

αντωνης είπε...

δεκτον Μαριαννα, αλλά ως γενικοτερο σχολιο.

Αυτο που λες εχει καμια σχεση με το θεμα του Κεφαλογιαννη;
Εκει ειναι η απορια μου.

Δλδ ο πολιτικος αντιπαλος πως θα τον εμποδιζε στο να πουλησει εκδουλευση στους ψηφοφορους του- τα μπουμπουκια απο την εκλογικη του περιφερεια; (αν αληθευει οτι το εχει κανει βεβαια)

marianaonice είπε...

Αντώνη μου ο πολιτικός αντίπαλος θα εμπόδιζε τους ομοίους του Κεφαλογιάννη να τον υποστηρίξουν γιατί θα κλόνιζαν την καρέκλα τους, αφού ο κόσμος θα είχε μια σοβαρή εναλλακτική λύση...
Και σίγουρα θα τον είχαν ..."τζάσει" από πρωθυπουργικό σύμβουλο!!
Μ΄ αυτό έχει να κάνει το αντίπαλο δέος!!
Καλό σου μεσημέρι και μη μου βάζεις πολλά ερωτήματα, είναι σαν να δίνω ...εξετάσεις χαχαχαχα!!! (Αστειεύομαι έτσι; άλλωστε γι΄αυτό γίνεται η κουβέντα στο μπλογκ)
Καλό σου μεσημέρι... :)))

αντωνης είπε...

εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως συνδεονται αυτα τα δυο, αλλά δεν πειραζει.

:)

kikop80 είπε...

Καλησπέρα Αντώνη.
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι έχουν ξεφύδει τελείως τούτοι 'δω!
Και στο περίπτερο για τσιγάρα να πάνε θα κοιτάξουν πώς να στη φέρουν και να σε κλέψουν!!!
Το μεγάλο φαγοπότι!!!!
Ευτυχώς που τους πιάνουν και όλοι όσοι φταινε μπαίνουν στη φυλακή!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Καλό ε?
Ξέρω κι άλλα τέτοια κάποια στιγμή θα στα πώ!!!

Καλό ΣΒβραδο!

αντωνης είπε...

Kikop, καλο σαββατοβραδο
:))

Unknown είπε...

Αντωνη γεια σου ωραιο θεμα επιασες.Αυτα ειναι γνωστα στο ρεθυμνο απο πολλα χρονια και οχι μονο τωρα τελευταια με το θεμα των ζωνιανων.Ολοι το συζηταν και ολοι κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους.Ο Κεφαλογιαννης στη πολιτικη προωθησε την κορη του,πως νομιζεις οτι βγαινουν οντως απο το μυλοποταμο το χειροτερο μερος του ρεθυμνου. Και μεις φοβομαστε ,μας ετυχε καποιες φορες να βγει ο μαυροπουκαμισας απο το 4χ4 και μονο ξυλο που δεν φαγαμε γιατι του ειπαμε να κανει στην ακρη του δρομου.Αλλα μπραβο του του ανθρωπου που ειχε το θαρρος να τον ξεσκεπασει.Το τι εχουμε ακουσει εμεις ειδικα τα καλοκαιρια που καθομαστε 2 μηνες απο τους ντοπιους δεν λεγεται.Οσον αφορα τωρα για τους κρητικους που ξερατε ξεχαστε τους.Μαγκια κλανια με συγχωρεις για την εκφραση αλλα ειναι η πραγματικοτητα.Εξω απο την κρητη τα ξεχναν ολα. Δεν θελω να γραψω αλλα γιατι εμενα μ'εχουν απογοητευσει.Τον τοπο τον λατρευω τους ανθρωπους τωρα οχι.Φιλικα ελευθερια.

αντωνης είπε...

@Ελευθερια καλησπερα.

Εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι ετσι. Οσον αφορα τους ανθρωπους της Κρητης, δεν δεχομαι οτι ειναι ολοι ετσι οπως αυτος με το 4Χ4.

Καλο βραδυ
:)))