Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Αποριες + σχολια επι διαφορων θεματων



1) Οι ΧΥΤΑ υπαρχουν πουθενα στην Ευρωπη ή οχι;

Και το ρωταω αυτο γιατι ετοιμαζονται και στην ευρυτερη περιοχη απο αυτη που μενω, να φτιαξουν 2 ΧΥΤΑ, και αντιδρουν οι δημαρχοι/κοινοταρχες, τα δημοτικα/κοινοτικα συμβουλια και οι κατοικοι των περιοχων. Τον εναν εκ των οποιων τον γνωριζω και ξερω και τους αγωνες του για την Τ.Α. πολλα χρονια (μιλαω για το σημερινο δημαρχο της Κερατεας).

Απο την αλλη, δεν θα πρεπει να λυθει το θεμα με τις ανεξελεγκτες χωματερες που ειδικα εδω στην Ανατολικη Αττικη ειναι διασπαρτες παντου;;;

2) Αυτος ο Φωλιας ειναι ακομα υπουργος;

Για ποιο λογο; Για να μαζευει τους βιομηχανους στο γραφειο του και να τους παρακαλαει να κανουν συμφωνιες κυριων; Αλλά για πειτε μου φιλοι, υπαρχει περιπτωση ενας ανθρωπος που ηταν επιχειρηματιας πριν ανακατευθει με την πολιτικη (για οποιον τυχον δεν το ξερει, ηταν ο δημιουργος της αλυσιδας των Goody's) να πολεμησει την ακριβεια και να τα βαλει με τους βιομηχανους;

3) Ρε τον Κεφαλογιαννη (τον Γιαννη λεω). Ωραιος!!! Τα θερμα μου συγχαρητηρια, να τον χαιρεστε το συμβουλο σας κ. Καραμανλη. (Για οποιον δεν ξερει σημερα του ασκηθηκε διωξη για υποθαλψη εγκληματια στην υποθεση των Ζωνιανων). Αξιο τεκνο της πατριωτικης δεξιας.

4) Ρε μαγκες βουλευτες για να βγαινετε στα καναλια και να αμολατε οποια αρλουμπα σας ερχεται στο κεφαλι ειστε μονο καλοι; Οταν ηρθε ο Βγενοπουλος στη Βουλη (και μπραβο του, εκανε οτι επρεπε απο τη μερια του) και σας εκανε ενα ματσο χορτα ολους σας, καθοσαστε και τον κοιταγατε; Μηπως του πηρατε και κανα αυτογραφο οταν περιμενατε στο τελος να τον χαιρετησετε;


5) Οι "μαγκες" της ακτοπλοΐας αντεδρασαν στην μη αυξηση των τιμων που ανακοινωσε η εταιρεια του Βγενοπουλου (ωραιος ο παικτης λεμε, ή μαλλον πανεξυπνος). Εκει γιατι δεν μπαινουν ξενες εταιρειες αραγε; Ε κυριοι υπουργοι Ναυτιλιας (ολων των κομματων);;;
Και οι κατοικοι των νησιων ποτε θα διαμαρτυρηθουν; Απορω ειλικρινα.

6) Ρε κοουτς Γιαννακη, ποτε θα σταματησεις την κλαψα; Αμαν ρε παλληκαρι μου, αδικεις τον εαυτο σου με αυτα τα καμωματα.

7) Μηπως πρεπει να αρχισουμε καποια στιγμη να αντιδρουμε οπως εκαναν οι κατοικοι της Λευκιμμης σημερα;

8) Για τα πανεπιστημια δεν θελω να μιλησω, γιατι ντρεπομαι για την καταντια τους. Και ο φασισμος για μενα ειναι το ιδιο απαραδεκτος οποιο χρωμα και αν εχει.

9) Εσεις εκει στο ΠΑΣΟΚ ποσες χυλόπιττες θελετε να σας ριξει ακομα ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ; Θα τους παρακαλατε για πολυ ακομα; Ρε σεις 5% πηραν πριν 9 μηνες. Αν ολο αυτο δεν δειχνει ηττοπαθεια τοτε τι ακριβως δειχνει;
Αλλά να ανεχεστε να σας κοροϊδευει αυτο το αντιπαθητικο ο Τσιπρας, σαν πολυ δεν παει; Ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε





23 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλαρα..
πριν λιγο γυρισα ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΛΑΟΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Μια γρηγορη απαντηση,αλλα το κυριο σχολιο θα το κανω αυριο..

1.οχι
2.ναι τρομάρα τους..
3.εχει βαλει κ το σοι στο παιχνιδι ο μουργος..
4.ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!αυτες οι ΡΟΜΠΕΣ μας κυβερνουν...
5.δεν αντεδρασαν..τρομερα εξυπνος ο βγενο..αν πληρωνε σε διαφημιση,πιο πολυ θα κοστιζε..
6.ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..θα εμπαινα μεσα..
7.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..
8.συμφωνω
9.φιλε συμφωνω ΕΝ ΜΕΡΗ..πιστευω ομως οτι ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ πρεπει να φυγει η ΝΔ..ακομα κ με παρακαλια στον Συν..

καλο βραδυ φιλαρα,θα τα πουμε αυριο με περισσοτερο χρονο στην διαθεση μας..
χαιρετισμους1

αντωνης είπε...

ακου τρομερος λαος χααχαχαχα

:)))

blogger είπε...

ΧΑΔΑ: Χώρος ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ διάθεσης απορριμμάτων (δεν το συζητάμε, πρέπει να κλείσουν, αλλά είναι και θέμα παιδείας των πολιτών, γιατί οι ΧΑΔΑ δημιουργήθηκαν από τους πολίτες που πετούσαν ό,τι να ναι, όπου να ναι.

ΧΥΤΑ: Χώρος Υγειονομικής Ταφής ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΧΥΤΥ: Χώρος Υγειονομικής Ταφής ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ.

Στον ΧΥΤΑ, απλά μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια και τα πετάμε χωρίς επεξεργασία (γυαλί, χαρτί, μέταλλα, όλα μαζί), σε ειδικές τεχνητές λεκάνες και παρακαλάμε να μην μολυνθεί π.χ. ο υδροφόρος ορίζοντας...

Στον ΧΥΤΥ κάνουμε διαλογή και επεξεργασία και πετάμε μόνο ό,τι δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Προϋποθέτει όμως σοβαρό σχεδιασμό, διαβούλευση και πάνω απ' όλα κοινωνική συναίνεση. Γιατί για να λειτουργήσει ένας ΧΥΤΥ χρειάζεται και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων. Και εκεί είναι το μεγάλο κόλλημα. Ποιας τεχνολογίας πρέπει να είναι; Ποια τεχνολογία επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον;

Όλη η Ευρώπη πάει προς ΧΥΤΥ.
Έχει ανοίξει ο διάλογος στην Ξάνθη.
Δες ΕΔΩ
Απλά θέλει πολύ προσοχή το ζήτημα, γιατί μιλάμε για σχεδιασμούς που θα επηρεάσουν για πολλές δεκαετίες τις περιοχές μας.

Γενικά πάντως, είναι σαφείς οι αυστηρές οδηγίες της Ε.Ε., ότι για τόσο σοβαρά ζητήματα θα πρέπει να υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις μια κοινωνία να δεχτεί σκουπίδια.

αντωνης είπε...

Γιωργο, ευχαριστω!

blogger είπε...

Τπτ Αντώνη. Πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες για να λέμε ότι είμαστε και ενεργοί. ;)
Α! υπάρχει επίσης και κίνηση πολιτών για το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Και τους είχα φτιάξει και αυτό το video για να τους βοηθήσω στην καμπάνια τους.

αντωνης είπε...

Γιωργο, ακριβως γι' αυτο και ρωτησα. Θα τα δω ολα αυτα τα links.

:)))

marianaonice είπε...

Καλησπέρα Αντώνη.
1. Στην Ευρώπη νομίζω ότι υπάρχουν μόνο χώροι υγιειονομικής ταφής απορριμάτων και καθόλου χωματερές και όσο δεν τις κλείνουμε εμείς τις χωματερές τόσο θα πληρώνουμε πρόστιμα.
Ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ Κερατέας που λες, έγινε με τη χρηματοδότηση ύψους 150 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την κατασκευή των τριών Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων (ΧΥΤΑ), Φυλής, Κερατέας, Γραμματικού, καθώς και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που περιέχονται στο χωροταξικό σχεδιασμό της Αττικής.

Την εκτέλεση του έργου ανέλαβε το Τμήμα Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας ΑΤτικής , με τη συγκρότηση μίας Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, με πρόεδρο τον κ. Νάκο, και μέλη τους κ.κ. Μανιάτη (Περιφερειάρχη) και Μαστοράκο.
Νομίζω ότι το έργο αυτό πρέπει ο κόσμος να το στηρίξει και όχι να αντιδρά, γιατί είναι πολύ καλύτερο από τις ανεξέλεγκτες χωματερές που σε κάθε περίπτωση πρέπει να κλείσουν, αφού πλέον όσοι δήμαρχοι τις συντηρούν πάνε και κατηγορούμενοι για πλημμελή συντήρηση και φύλαξή τους! Δεν συμφέρουν κανένα οι χωματερές.

2. Σίγουρα ένας δημιουργός των Goudy's δεν πρέπει να είναι υπουργός, όμως ξέρεις εσύ κανένα υπουργό που αν δεν είναι επιχειρηματίας ο ίδιος να μην πατρονάρεται και χρηματοδοτείται από επιχειρηματίες;; Εγώ δεν ξέρω.

3. Για τον Κεφαλογιάννη για μένα η έκπληξη ήταν που του ασκήθηκε τελικά ποινική δίωξη! Γιατί κι άλλα άξια τέκνα αλλά πέφτουν στα μαλακά!!

4. Ο Βγενόπουλος φίλε είναι από τους επιχειρηματίες που λέγαμε που διορίζουν υπουργούς! Οπότε μην απορείς!

5. Οι κάτοικοι των νησιών πολλές φορές διαμαρτύρονται αλλά ποιός τους ακούει;;

6. Για το Γιαννάκη δεν ξέρω...

7. Το αποτέλεσμα μετράει.
8. Για το φασισμό σαφώς και δεν έχει χρώμα και τώρα τελευταία πολύ κοκκινίζει και ενίοτε πρασινίζει...

9. Το ΠΑΣΟΚ αν δεν βρει το δικό του μπούσουλα θα το κοροϊδέψουν πολλοί σαν τον Τσίπρα, που εντάξει αυτός τη δουλειά του κάνει...

Αυτά τα ολίγα...
Καλό ξημέρωμα :))

αντωνης είπε...

Καλησπερα Μαριαννα
1) Απο τα λιγα που εχω διαβασει για το ΧΥΤΑ στην Κερατεα, ο δημαρχος λεει οτι δεν ειναι φιλικοι για το περιβαλλον. Και ο δημαρχος αυτος μονο λαμογιο δεν ειναι, σαν πολλους απο τους συναδελφους του.
2) Θεωρητικα ουτε εγω ξερω, αλλά δεν ξερω και καποιον που να χρηματοδοτειται.
3)Θα δειξει
4)Ο Βγενοπουλος για μενα δεν ειναι επιχειρηματιας με την αυστηρη εννοια του ορου. Διαχειριστης χρηματων ειναι.
5)Που και ποτε; Εννοω να διαμαρτυρηθουν οπως πχ οι κατοικοι της Λευκιμμης σημερα. Δεν θυμαμαι κατι τετοιο
7) τι εννοεις;
8) πρασινιζει;
9) συμφωνω εν μερει

Καλο ξημερωμα
:)))

blogger είπε...

Όχι μόνο δεν είναι φιλικοί για το περιβάλλον οι ΧΥΤΑ, αλλά είναι και βραδυφλεγείς βόμβες στα σωθικά της Γης.
Αν κάποιος ισχυρίζεται το αντίθετο εν έτι 2008, πάει να πει ότι εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα ή υπάρχει ανικανότητα μεγαλύτερου σχεδιασμού για την δημιουργία ΧΥΤΥ και εργοστασίου επεξεργασίας του απορριμμάτων.

marianaonice είπε...

Για να μη θεωρηθεί ότι δεν θέλω ν΄ απαντήσω θα τα πούμε μία άλλη στιγμή για τις απορίες σου επειδή είναι αργά τώρα.
Καλό σου βράδυ. :)))

Elli είπε...

καλημέρα Αντώνη! Γρήγορα θα απαντήσω σε ότι ξέρω

1) για τα ΧΥΤΑ δεν ξέρω, πρέπει να το ψάξω
2) ναι ο Φώλιας είναι ακόμα υπουργός...
3) Κεφαλογιάννης.... χμμμ πιθανό και να έχει δίκιο ι εισαγγελέας, πολύ πιθανό. Εμένα βέβαια με προβληματίζει αν θαβρεί το δίκιο του ή θα θαφτεί κι ετούτη η υπόθεση όπως πολλές άλλες
4)...
5)... και να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι των νησιών, θα γίνει τίποτα? Στην κάλπη είναι η διαμαρτυρία...
6)Άσε τον Γιαννάκη γιατί χτές πικραθήκαμε... :-(
7)... μήπως???
8) συμφωνώ με το σχόλιό σου
9)... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

:-) καλημέρες!

αντωνης είπε...

Ελλη καλημερα!!!

Στο 5 διαφωνω, πρεπει να ειναι καθημερινη πλεον η διαμαρτυρια

Στο 9, ποια επιστημη γιατρε μου;

:)))

marianaonice είπε...

Επειδή δεν θέλω ν΄ αφήνω εκκρεμότητες:
1. Οι ΧΥΤΑ είναι το πρώτο στάδιο για να γίνουν οι ΧΥΤΥ. Δεν γίνεται αλλοιώς. Ίσως κάνω μία σχετική ανάρτηση κάποια στιγμή με περισσότερα στοιχεία για καλύτερη πληροφόρηση του κόσμου.

2. Ούτε εγώ δεν ξέρω κάποιον που να χρηματοδοτείται. Οι χρηματοδοτήσεις δεν γίνονται "επί αποδείξει" και δη υπουργών. Είναι αυτό που λέμε ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!!

3. 4. Συμφωνώ μαζί σου!

5. Πολλές φορές είχα ακούσει ότι οι κάτοικοι στα νησιά διαμαρτύρονται για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Τώρα δεν είμαι πρόχειρη αλλά νομίζω ότι στη Λέρο κάτι είχαν κάνει (μέχρι που αγόρασαν δικό τους καράβι;), στη Μυτιλήνη αλλά και στην Αίγινα γίνονται συνεχώς διαμαρτυρίες. Ίσως δεν παίρνουν την έκταση που πρέπει στα ΜΜΕ.

7. Εννοώ ότι μάλλον ο ΧΥΤΑ θα γίνουν σίγουρα ή και αν δεν γίνουν θα τους μείνουν οι χωματερές. Οπότε προς τι η μάχη;;;

8. Ναι πιστεύω ότι για το άρθ. 16 ο Γ. Παπανδρέου όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση ήταν υπέρ και αν σήμερα ήταν αυτό στην εξουσία τα ίδια θα έκανε.
Δες συνέντευξή του στα ΝΕΑ της 18-5-1998 και θα καταλάβεις το μέγεθος της υποκρισίας. Για μένα σήμερα όταν συντάσσεται με όλους αυτούς τους δήθεν αντιεξουσιαστές και αριστεροφασίστες νομίζω ότι και αυτός μετέχει της ίδιας νοοτροπίας του καπελώματος με τη βία!!

9. Δεν κατάλαβα που διαφωνείς;;

Πάντως κατά βάση σωστές οι απορίες σου και ούτε εγώ διαφωνώ, απλά είμαι πολύ καχύποπτη πια με όλα όσα φαίνονται και έτσι όπως παρουσιάζονται, γιατί η υποκρισία βασιλεύει σήμερα φίλε μου καλέ!

To από πάνω σχόλιο ήταν δικό μου και το διέγραψα γιατί κάτι γράφτηκε λάθος.

αντωνης είπε...

Μαριαννα,
1) για το θεμα των ΧΥΤΑ δεν ξερω πολλα πραγματα. Και γι' αυτο ρωτησα.
Αλλά τοτε γιατι διαμαρτυρονται και στην Κερατεα και στο Γραμματικο αφου θα γινουν σιγουρα οπως λες;

2) Μακαρι να γινει καποια αρχη με το θεμα του Κεφαλογιαννη ή με το θεμα της SIEMENS.

5) Οι κατοικοι στα νησια επρεπε να διαμαρτυρονται για παρα πολλα πραγματα, για να μην πω για ολα. Με διαμαρτυρια καθημερινη μεχρι να βρεθουν λυσεις.

8) Μπορει για το αρθρο 16 να ειναι ετσι οπως το εγραψες. Αλλά που βγαινει οτι το ΠΑΣΟΚ ρεπει προς το φασισμο; Στο θεμα των πανεπιστημιων αναφερομαι και μονο.

9) Δεν ειμαι σιγουρος οτι ετσι οπως ειναι το ΠΑΣΟΚ σημερα, μπορει να βρει καποιο μπουσουλα.


Σιγουρα υπαρχει πολλη υποκρισια, αλλά δεν γινεται να μην τα γραφουμε και να μην κανουμε κουβεντα γι' αυτα και για άλλα πολλα.

blogger είπε...

Οντως ο ΧΥΤΑ μπορεί να γίνει ΧΥΤΥ.
Το ζήτημα είναι ότι σε ορισμένες περιοχές σου λένε οι κυβερνητικοί υπάλληλοι: "Θα κάνουμε εδώ τον ΧΥΤΑ με προοπτική και σχεδιασμό να μετατραπεί σε ΧΥΤΥ" και το λένε για να σε κάνουν να ηρεμήσεις.
Αν δεν υπάρχουν μελέτες (να έχουν περάσει και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις) που να φτάνουν μέχρι και την κατασκευή εργοστασίου, τότε είναι καθαρό ψέμα.
Το λένε για να κερδίσουν την πολυπόθητη "κοινωνική συναίνεση"...

αντωνης είπε...

Γιωργο, θα το κοιταξω πιο καλα το θεμα και τα links που εδωσες για να καταλαβω καλυτερα περι τινος προκειται.
:)

marianaonice είπε...

Αντώνη οι άνθρωποι διαμαρτύρονται γιατί προφανώς δεν είναι σωστά ενημερωμένοι. Επιφυλάσσομαι να το ψάξω και εγώ καλύτερα και να τα ξαναπούμε πάνω σ΄ αυτό το θέμα, γιατί νομίζω ότι και η μελέτη για τους ΧΥΤΥ πρέπει να έχει περιληφθεί. Δεν είμαι σίγουρη και δεν σου κρύβω ότι και εγώ φοβάμαι σαν τον @Krogia ότι μπορεί να γίνουν μισές δουλειές όπως πάντα! Όμως ξαναλέω ότι και οι χωματερές δεν είναι λύση!!
Ούτε εγώ είμαι σίγουρη ότι το ΠΑΣΟΚ θα βρει τον μπούσουλά του έτσι όπως είναι σήμερα.
Για το ότι φασίζει και το ΠΑΣΟΚ στο έγραψα: "συντάσσεται με όλους αυτούς τους δήθεν αντιεξουσιαστές και αριστεροφασίστες νομίζω ότι και αυτός μετέχει της ίδιας νοοτροπίας του καπελώματος με τη βία"!!
Αυτό θεωρώ φασίζουσα νοοτροπία αλλά και όχι μόνο αυτό αφού όπως και σε προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει επί ΠΑΣΟΚ πέρασε η τροποποίηση της διάταξης του άρθ. 43 (που έζησα στο πετσί μου) η οποία αποδυνάμωσε εντελώς την ποινική δικαιοσύνη! Και αυτό φασισμός ήταν απλά δεν τους προέκυψε προς δικό τους όφελος αλλά προς όφελος των σημερινών Νέων δημοκρατών!!

τσότσος είπε...

Για το (9) θα σου απαντήσω Αντώνη:
Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ η εικόνα ηττοπάθειας που δείχνει, ξεφτίλα πραγματική. Ο Παπανδρέου έχει καταλάβει ότι με αυτόν αρχηγό δεν κερδίζει μόνο του το ΠΑΣΟΚ και άρα θα έπρεπε να μας αδειάσει τη γωνιά μπας και ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος τουλάχιστον να προσπαθήσει να πείσει τον κόσμο. Αυτό όμως προϋποθέτει αυτογνωσία και πραγματικό πατριωτισμό που φαίνεται δεν έχει. Γιατί αν είχε, θα έκανε στην άκρη για να μην χαντακώνει μια ολόκληρη παράταξη και κατ'επέκταση την Ελλάδα που αναγκαστικά ανέχεται (εκεί φτάσαμε...) τον Αντώναρο, Κεφαλογιάννη και λοιπούς. Εκτός αν νομίζει ότι μόνο αυτός ξέρει το καλό της χώρας και μόνο αυτός πρέπει να έχει θεμιτές φιλοδοξίες...

αντωνης είπε...

γεια σου Τσοτσο.

Δεν συμφωνω με αυτη σου την θεση, το εχω ξαναπει. Για μενα τα αιτια ειναι βαθυτερα για το τι φταιει στο ΠΑΣΟΚ.
Και επισης, αν υπηρχε ικανοτερος γιατι δεν ξεχωριζει καποιος αλλος τον οποιο να υποστηριξει και ο κοσμος. Και μη μου πεις για το Βενιζελο. Γιατι αν δεχθω το συλλογισμο σου, αυτος πρεπει να ειναι ακομα πιο ανικανος και απο τον Παπανδρεου αφου εφαγε μεγαλη κατραπακια το Νοεμβρη.

Και φυσικα δεν συμφωνω στο "ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ" που εγραψες. Δεν θελω να ψηφισω παλι κανα Σημιτη με την παρεα του απλα για να πεσει η Δεξια του Καραμανλη και να ερθει μια αλλη.
Γιατι για μενα αυτος ο συρφετος εχει μεγαλη ευθυνη που εχει φτασει το ΠΑΣΟΚ εκει.
Και αν θες να συζητησουμε και με ονοματα, ευχαριστως.

τσότσος είπε...

Δεν ξέρω Αντώνη, τί ξέρεις από τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και τί γίνεται εκεί. Εγώ ξέρω ότι το στίγμα το δίνει ο επικεφαλής τον οποίο έχουν αφήσει οι υπόλοιποι να κάνει παιχνίδι, αφού, όπως έλεγε μέχρι πρόσφατα, μέχρι τον Σεπτέμβριο τον υπονόμευαν όλοι...Και τί παράγει τώρα; Παρακάλια στο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τα περί Σημίτη διαφωνώ μαζί σου,ας αφήσουμε όμως το παρελθόν να το κρίνει νηφάλια ο μελλοντικός ιστορικός... Μου κάνει όμως εντύπωση να συγκρίνεις τις κυβερνήσεις Σημίτη με τους δεξιούς, τουλάχιστον σε θέματα διαχείρισης ήταν κλάσεις ανώτερος...

αντωνης είπε...

Τσοτσο, δεν ειμαι μελος (σημερα) σε κανενα κομμα. Οποτε δεν ξερω και τοσο καλα οσο παλιοτερα τα εσωκομματικα του ΠΑΣΟΚ.

Οταν λες διαχειριση (επι Σημιτη) τι ακριβως εννοεις;
Αν συγκρινουμε ας πουμε τους υπουργους Οικονομιας (Παπαντωνιου-Αλογοσκουφη) εχεις την εντυπωση οτι διαφερουν και πολυ;

Κυριως αναφερομουν στο θεμα των τιμων και της ακριβειας, οπου ολα τα πολυ ασχημα αρχισαν με την ελευση του Ευρω. Και τοτε ο Σημιτης ηταν πρωθυπουργος.
Και κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ απλο τοτε να κρατησει τις τιμες.
Τελος παντων, θα κριθει οπως ειπες στο μελλον

(δεν αναφερομαι στα μεγαλα εργα βεβαια, που εγιναν επι Σημιτη. Αν και εχω καποιες μικροενστασεις και γι' αυτα)

antixytax είπε...

Τσεκάρετε το ιστολόγιο της roadartist,στη καταχώρηση της 5ης Ιουνίου και πολλές από τις απορίες σας περί των ΧΥΤΑ θα απαντηθούν.Ευχαριστώ...

αντωνης είπε...

παρακαλω...