Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ανεκδοτακι

Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς κάπου στην ανατολή, που είχε 10 γυναίκες αλλά μόνο μία ήταν η νόμιμη βασίλισσα.
Ένα βράδυ καλεί την βασίλισσα στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και την ρίχνει στο κρεβάτι. Για ώρα παιδεύόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
- Σου άρεσε αγάπη μου;
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Τότε ο βασιλιάς φωνάζει έναν υπηρέτη που κατά σύμπτωση ήταν μαύρος και του λέει:
- Έλα να μας κάνεις αέρα με το φτερό.
Ξεκινάει τον δεύτερο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει, ρωτάει την βασίλισσα πως της φάνηκε:
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Ο βασιλιάς βάζει τον αράπη να ανέβει σε ένα σκαμπό ακριβώς από πάνω του και να του κάνει πάλι αέρα. Ξεκινάει τον τρίτο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει και ρωτάει την βασίλισσα:
- Πώς σου φάνηκε, αγάπη μου;
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Ο βασιλιάς πετιέται από το κρεβάτι, παίρνει το πούπουλο, στέλνει τον αράπη στην θέση του στο κρεβάτι και αρχίζει αυτός να κάνει αέρα.
Βουτάει ο αράπης την βασίλισσα, την βάζει κάτω, και όταν από τα πολλά τελείωσε, ρωτάει ο βασιλιάς την γυναίκα του:
- Πώς σου φάνηκε αγάπη μου;
- Αγάπη μου! Ήταν φοβερό! Τέλειο. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ!
Γυρνα ο βασιλιάς στον αράπη και του λέει:
- Είδες πώς κάνουν αέρα, ρε μαλάκα;

7 σχόλια:

scorpios είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΣΛΙΑΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΠΟΥΛΟ,Ο ΑΡΑΠΗΣ ΟΜΩΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Manos S. είπε...

άλλοι αερίζονται και άλλοι...δροσίζονται!!! :)

Βάσσια είπε...

χαχαχα
Αντιπροσωπευτικό δείγμα Βασιλιά !
;-)

marianaonice είπε...

Σαν τον Καραμανλή τον Κωστάκη μου θυμίζει αυτό το ανέκδοτο. Άλλοι κυβερνάνε αυτόν τον τόπο... και αυτός κάνει αέρα!!...
Σήμερα περπάτησα στη γειτονιά σου και μου έφτιαξες τη διάθεση που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στα high της!! Μου άρεσε και το μπλοκ για τις αναρτήσεις προτάσεων για τη διαφθορά και θέλω να δηλώσω συμμετοχή. Παρ΄ ότι είμαι απελπισμένη ότι μπορεί να γίνει κάτι δεν θέλω να παραιτηθώ από την προσπάθεια. Είναι όμως πολύ βαθειά τα αίτια Αντώνη και ξεκινάνε πρωτίστως από τη διαφθορά στη δικαιοσύνη. Μία από τις πρώτες αναρτήσεις μου είχε τον τίτλο "Μία απειλή στη δικαιοσύνη οπουδήποτε είναι μία απειλή στη δικαιοσύνη παντού!". Νομίζω ότι για το χάλι μας αυτό φταίει. Έχουν ουσιαστικά καταργήσει την τρίτη εξουσία και την έχουν απορροφήσει οι άλλες δύο και κυρίως η εκτελεστική!!
Από εκεί και πέρα ο καθένας "αλέθει και αλεστικά δεν δίνει".
Καλό σου βράδυ φίλε μου.

αντωνης είπε...

Μαριαννα, εγω τη δικαιοσυνη την ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου. Απο την εποχη που βγηκε το "παραδικαστικο", εχει κλονιστει η εκτιμηση αυτη. Ποσο μαλλον εσυ που τα ζεις απο μεσα.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Καλο βραδυ :)

marianaonice είπε...

Αντώνη μου το παραδικαστικό δυστυχώς ήταν σταγόνα στον ωκεανό σ΄ αυτό που συμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Με το παραδικαστικό κάηκαν κάποιοι "ψιλικατζήδες" διεφθαρμένοι δικαστές, που δούλευαν μόνοι τους και χάλαγαν τη χοντρή πιάτσα!! Τα μεγάλα ψάρια όχι μόνον δεν ελέγχθηκαν αλλά τάχθηκαν ως αρχάγγελοι της κάθαρσης για να καλύψουν τους δικούς τους και να κάψουν κανένα φουκαρά ή ανεπιθύμητο!! Το γεγονός άλλωστε ότι στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε ο Κεδίκογλου, που όλοι γνώριζαν τι ήταν και κυκλοφορούσε με παρατσούκλι στους χώρους των δικαστών... τα λέει όλα. Αυτός όμως ακόμη και όταν βγήκαν σε βάρος του τόσες αναφορές επώνυμων πολιτών όχι μόνον δεν ελέγχθηκε αλλά απεχώρησε με τιμές που του απέδωσαν σε ειδική δεξίωση οι λοιποί Αρεοπαγίτες και ανώτατοι δικαστές καθώς και ανώτατοι παράγοντες της πολιτείας και της εκκλησίας!! Αυτά για αρχή!

stef είπε...

kalooooo....hahhaa..oti eprepe mou itan twra