Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Απορια

Φιλες και φιλοι, εδω και καποιες μερες που μου εχει γεννηθει μια απορια. Ειναι λιγος καιρος που επικοινωνουμε μεσω αυτου του τροπου και εχουμε συνομιλησει για αρκετα θεματα, άλλα πιο σοβαρα, άλλα οχι τοσο. Αλλοι μεσα στα blog τους καταθετουν προτασεις, προβληματισμους, παιζουμε διαφορα blog-o-παιχνιδακια, συζηταμε κτλ. Πολλοι μιλαμε για την κατασταση στη χωρα, αλλοι κανουμε πλακιτσα για τις ομαδες μας, αλλοι φιλοι ασχολουμαστε με την πολιτικη περισσοτερο απο καποιους αλλους. Και μετα απο αυτη την εισαγωγη θελω να θεσω το εξης ερωτημα σε ολους, γιατι οσο και αν προσπαθησα δεν εχω απαντηση.

Εγω προσωπικα σε κανενα blog απο οσα επισκεπτομαι δεν εχω βρει εναν, εστω εναν που να υποστηριζει ή να συμπαρισταται στην ωραιοτατη (μπρρρρρρρρρ) μας κυβερνηση και σε ολα αυτα τα μπουμπουκια. Ειλικρινα απαντηστε μου: ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ BLOG που να εχει εκφραστει δημοσια υπερ της κυβερνησης; Τι διαολο, πριν 3 μηνες ειχαμε εκλογες και καποιοι ανθρωποι τους εφεραν για 2η συνεχομενη φορα στην εξουσια.

17 σχόλια:

Elli είπε...

To διαδίκτυο είναι "του διαόλου" μάλλον για μια τόσο συντηρητική κυβέρνηση. άσε που δεν πρέπει να ανοίγουν οι ορίζοντες του ανθρώπου για να πρέπει μονίμως να τον έχουν υποχείριό τους!

AVRA είπε...

ελα μου ντε!εδω σε θελω...

scorpios είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?

roadartist είπε...

Το σκεφτόμουν και εγώ αυτό Αντώνη
όντως! Μα καλά οι ΝΔ δεν έχουνε blogs?? χαχααχχαααχχαααχ οπισθοδρομικοί!!!!!!

Grammateas είπε...

Φίλε Αντώνη τα παιδιά ασχολούνται με την κυβέρνηση και αρμέγουν τώρα... Πού καιρός για blogs...

αντωνης είπε...

καλησπερα σε ολους
μου αρεσε πολυ η απαντηση του γραμματεα :)

τσότσος είπε...

Αντώνη, ο σκληρός πυρήνας των δεξιών/συντηρητικών (που πια έγιναν πολλοί, γιαυτό και το ξεσάλωμα Ψωμιάδη και λοιπών) είναι οπισθοδρομικός και συντηρητικός όπως λέει η ellie και είτε δεν ξέρει από blog κλπ. είτε ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;
Ξέρω "φωτισμένους" δεξιούς (ναι, υπάρχουν λίγοι...) που είναι έξαλλοι και ντρέπονται...
Σκέψου όμως να υπήρχαν και να έφερναν τη συζήτηση στα του ΠΑΣΟΚ, τί θα είχαμε να τους πούμε;
Καλό βράδυ!

αντωνης είπε...

Φιλε Τσοτσο, φυσικα και θα ειχαμε να τους πουμε. ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο, οσο και αν προσπαθουν πολλοι να μας χωσουν στο ιδιο τσουβαλι.
Εχει κανει και το ΠΑΣΟΚ πολλα, αλλά σε αυτο το χαλι η χωρα ΔΕΝ ηταν.
Μην τρελλαθουμε κιολας.

Καλο βραδυ!

NdN είπε...

Και εγώ την είχα αυτή την απορία. Καλές οι προηγουμενες απαντήσεις, αλλά δεν μπορεί...όλο και θα υπάρχει κάποιο δεξιό blog!

Αν κάποιος το βρει, ας ειδοποιήσει!

τσότσος είπε...

Εννοώ στα τωρινά του ΠΑΣΟΚ Αντώνη, όχι στο ένδοξο παρελθόν. Τί θα απαντήσουμε που κατρακυλάει ο δικός τους άχρηστος αλλά επίσης και ο δικός μας (μας;).

αντωνης είπε...

Ο ενας εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει οικτρα, και ο αλλος δεν εχει δοκιμαστει. Ως πρωθυπουργος εννοω.
Τωρα αν εμεις προτιμαμε καποιον "χουλιγκανο" να κανει ανω κατω τα παντα αλλά απο ουσια μηδεν, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

* το εμεις αφορα τον ελληνικο λαο.

τσότσος είπε...

Αφού δεν τον θέλει ο λαός Αντώνη, τί το παιδεύει και χαντακώνει ολόκληρη παράταξη;
Ναι, δεν έχει δοκιμαστεί σαν πρωθυπουργός, σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης όμως σου φαίνεται πετυχημένος;;

αντωνης είπε...

Τσοτσο, το οτι εχασε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες του Σεπτεμβρη εχει πολλες αιτιες. Δεν θεωρω οτι η κυριοτερη ειναι ο σημερινος προεδρος του.
Απο την αλλη, το αν τον θελει ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ για αρχηγο του αποδειχθηκε στην ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορα που ειχαμε στην Ελλαδα εκλογη αρχηγου κομματος απευθειας απο το λαο. Και αυτο, οποιος το αμφισβητει, για μενα κανει πολυ μεγαλο λαθος.
Τωρα αν ο λαος προτιμαει τον Καραμαν-αλη ως πρωθυπουργο απο τον Παπανδρεου, τετοιοι που ειμαστε, αυτος μας αξιζει.

Και κατι τελευταιο. Οταν κατρακυλαει ο δικος τους αχρηστος, ο οποιος τυγχανει να ειναι ο πρωθυπουργος, μαζι του κατρακυλαει και η χωρα. Οταν κατρακυλαει ο αρχηγος της αντιπολιτευσης (το δεχομαι για τη συντομια της συζητησης, δεν συμφωνω), η χωρα δεν επηρεαζεται και τοσο.

(επαναλαμβανω οτι μπορει σε καποια θεματα να εχουμε ισως διαφορετικες αποψεις, αλλά εγω αυτο το θεωρω υγιες και απολυτα δημοκρατικο).

τσότσος είπε...

Η κατρακύλα Αντώνη αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, που όσο και να λέγαμε ότι είναι "πειραγμένες" προεκλογικά, αποδείχτηκαν, δυστυχώς, σωστές...Είναι λοιπόν προτοφανές να πέφτει ο Καραμανλής και να μην επωφελείται ο Παπανδρέου, δεν δείχνει αυτό ότι ο κόσμος δεν τον εμπιστεύεται;
Φυσικά και είναι μεγαλύτερη η ζημιά από τον πρωθυπουργό αλλά στο ΠΑΣΟΚ δεν προβληματίζονται που ο Παπανδρέου "χωλαίνει";
Φαίνεται όχι γιατί δεν τους βλέπω να ανησυχούν...

αντωνης είπε...

Αν χωλαινει κατι, ειναι το ΠΑΣΟΚ στο συνολο του, και οχι μονο ο προεδρος του. Αυτο εχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

δε γνωριζω κανένα τέτοιο μπλόγκ,αλλά πάλι σε αυτή τη χώρα,αλλά λέμε κι άλλα κάνουμε...οπότε...

Maria Mikro Analogo είπε...

Αν βρεθεί, τέλος πάντων, αυτό το μπλογκ, να μου το πείτε γιατί πλέον είναι είδος προς εξαφάνηση (όπως φάινεται...). Καλημέρα :)