Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

πρωτη αποπειρα κλεισιματος δωματιων για τις διακοπες

Οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν (εδω), λογω των συνθηκων εχουμε καταληξει φετος για τις διακοπες μας να παμε καπου κοντα με το αυτοκινητο.
Μετα απο μια συντομη κουβεντα με τη συζυγο, ειπαμε σημερα να επισκεφθουμε την Νοτια Ευβοια και συγκεκριμενα να παμε στην Καρυστο να δουμε απο κοντα πως ειναι το μερος και να ψαξουμε για κανενα δωματιο. Ξεκινησαμε λοιπον το πρωι για τη Ραφηνα, και μετα απο μια ωρα ταξιδι φτασαμε στο Μαρμαρι (επιεικως μετριο). Απο κει πηραμε το δρομο για την Καρυστο. Για πολλοστη φορα διαπιστωσα οτι η σημανση σε επαρχιακο δρομο ηταν για τα μπαζα.
Φτασαμε λοιπον στην Καρυστο μετα απο κανα τεταρτακι. Η ωρα ηταν περιπου 11. Κανουμε μια βολτα στην παραλιακη οδο με το αυτοκινητο για να δουμε περιπου τι παιζει στο μερος. Βλεπουμε που περιπου ειναι καποια ξενοδοχεια που ειχαμε σταμπαρει απο το ιντερνετ. Επειδη δεν ηταν ολα μαζεμενα, αφηνω τη γυναικα να πιει ενα καφεδακι παρκαρω καπου το αυτοκινητο και αμολιεμαι με τα ποδια να δω τα ξενοδοχεια απο κοντα και να μαθω τις τιμες (σημειωτεον οτι ολοι απο το τηλεφωνο ελεγαν οτι δεν εχουν δωματια!!!). Α, εδω να πω οτι το μερος δεν ειχε ψυχη απο τουρισμο. Αρα στο μυαλο το δικο μου αυτο σημαινει οτι μερος που στις 11 του Ιουλη ειναι αδειο, πρεπει να εχει λογικες τιμες στα δωματια και στα ξενοδοχεια του. Πηγαινω λοιπον στο πρωτο ξενοδοχειο (δεν υπαρχει λογος να αναφερω ονοματα), απαραδεκτο. Τιμη 50 €.
Πηγαινω στο δευτερο, συμπαθητικο. Τιμη 110 €. Απαγορευτικη καταρχας για εμας, αλλά και να ειχα δεν θα τα εδινα για ξενοδοχειο. Το θεωρω κοροϊδια.
Πηγαινω και στο τριτο, καλουτσικο και πιο κοντα σε μια παραλια. Τιμη 60 €. Τα μειονεκτηματα του ηταν οτι ηταν παλιο και τα δωματια μικρα. (και μετα που το ειδε και η γυναικα, απορριφθηκε μετα πολλων "επαινων")
Ειχε και ενα τεταρτο, στο οποιο δεν πηγα γιατι εγραφε στην ταμπελα "Suites" και αυτοι οι τιτλοι με απωθουν ετσι και αλλιως (που μονο τετοιο δεν ηταν).
Δωματια ειχε σε ολα τα ξενοδοχεια, ενω στο τηλεφωνο ελεγαν οτι ειναι φουλ. Τωρα τι σοι κολπο ειναι αυτο, θα σας γελασω.

Πηγαινω λοιπον πισω στην καφετερια που ηταν η γυναικα μου μετα απο καμια ωριτσα ψαξιματος και της λεω τι ειχε γινει. Εδω να πω τις πρωτες εντυπωσεις απο την Καρυστο. Συμπαθητικη ειναι, αλλά χωρις τιποτα το ξεχωριστο. Και αν δεν ηταν οι συνθηκες ετσι δεν θα το σκεφτομασταν καθολου να παμε προς τα εκει.
Καθησαμε ισα να πιω ενα εσπρεσσακι και μετα πηγαμε στο μοναδικο ταξιδιωτικο γραφειο της πολης (με το οποιο ειχα μιλησει απο το τηλεφωνο για να ξερω τι παιζει πριν παω εκει). Μπαινουμε λοιπον μεσα και για να γλυκανουμε την υπαλληλο, βγαλαμε τα εισιτηρια επιστροφης απο το Μαρμαρι για τη Ραφηνα το απογευμα (ενω μπορουσαμε να τα βγαλουμε και στο Μαρμαρι).
Και μετα της πιανουμε την κουβεντα για ξενοδοχεια και τιμες. Παιρνει ενα τηλεφωνο σε ενα που ηταν εκτος πολης. Τιμη 120 €. Της λεμε για να μας πει κατι αλλο. Μας ειπε για τα ξενοδοχεια που ειχα δει εγω πριν, με το καπελλο στην τιμη που θα εισεπραττε το τουριστικο γραφειο. Τη ρωτησαμε αν υπαρχει κατι αλλο. Και μας ειπε για 2-3 εκτος της πολης με τιμες απο 80-130 €. (εγω ειχα αρχισει να τα παιρνω με τις εξωφρενικες για μενα τιμες σε μια τετοια περιοχη)
Και εκει ηταν που της ηρθε η φαεινη ιδεα να μας πει για ενα καινουργιο ξενοδοχειο το οποιο ειχε πρωτολειτουργησει περσι. Και ηταν χτισμενο σε Σαντορινιο στυλ και τετοια. Τιμη 170 €. Τοτε ηταν που αντεδρασα, με ηρεμο τροπο, και της ειπα περιπου : -Σιγα κοπελλια, τι νομιζετε οτι ειστε εδω περα και πουλατε σε τετοιες τιμες; Και με τετοιες τιμες γιατι να μην παμε στη Σαντορινη, που δεν εχουμε παει κιολας; Η κοπελλα κολωσε και σαστισε. Και αρχισε τα χαζα περι του πολυ λουξ ξενοδοχειου και τετοιες αηδιες. Μπορει να ειμαι λαθος, αλλά για μενα πανω απ' ολα μετραει το μερος που θα επισκεφθω. Ειναι τρελλο να μου ζηταει καποιος 170 € στην οποια Καρυστο. Δλδ οι υπολοιπες αντικειμενικα ομορφοτερες περιοχες της χωρας (που για μενα ειναι δεκαδες) ποσο θα πρεπει να χρεωσουν; Και για να ζηταει παει να πει οτι καποιοι τα πληρωνουν. Εχουμε ξεφυγει εντελως ή μου φαινεται; Δλδ υπαρχουν τοσο μαλακες που πληρωνουν τετοια ποσα για ξενοδοχεια σε παρομοιες περιοχες;
Σημειωνω οτι μετα την επισκεψη στο τουριστικο γραφειο, και αφου προηγηθηκε ενα καλο γευμα (απο τα καλυτερα σημεια της σημερινης μας βολτας, τουλαχιστον αξιζε το φαγητο χαχαχα), πηγαμε να δουμε τι ηταν αυτα τα ξενοδοχεια που ειχαν αυτες τις τιμες. Ηταν σκαρφαλωμενα ολα στις πλαγιες πανω απο την πολη σε αποσταση 5-10 χιλιομετρων. Δλδ ουτε καν παραθαλασσια δεν ηταν.
Τελος παντων, οπως ολοι καταλαβατε η σημερινη εκδρομουλα απεβη ακαρπη. Η Καρυστος σαν πολη καλη ειναι για 2-3 μερες για οποιους τους αρεσει τελος παντων, αλλά για μενα δεν θα ηταν ενα μερος που θα πηγαινα για να κανω τις διακοπες μου.
Α, και ενα επισης "ωραιο" της ημερας. Στην επιστροφη καθησαμε στο καραβι κοντα σε κατι διαφημιστικες πινακιδες με φωτο απο διαφορα ξενοδοχεια της Καρυστου. Εδειχνε λοιπον ενα απο αυτα με τα 120 €, οπου δεσποζε η τεραστια πραγματι πισινα του. Και το ειδε ενα ζευγαρι απο απεναντι (περιπου στην ηλικια των 50 ετων). Ηρθε λοιπον ο αντρας απο κοντα να το δει και πιασαμε την κουβεντα. Του ειπαμε λοιπον τι ξεραμε και ποσο κοστιζε κλπ, και μετα τι μας λεει. "Αφηστε την πατησαμε ασχημα τον προηγουμενο μηνα". Και μας διηγειται οτι ειχαν βρει απο το ιντερνετ κατι "σουϊτες" στην Τηνο στην τιμη των 120 €. Τους φανηκαν λοιπον καλες και εκλεισαν για να πανε 4 μερες. Και οταν πηγαν (ενω το ειχαν προπληρωσει ολο το ποσο, μεγα σφαλμα κατα τη γνωμη μου) ειδαν ενα δωματιακι που δεν ηταν ουτε το μισο απο οσο εδειχναν οι φωτο στο ιντερνετ. Τι ειχε κανει ο μαγκας με τις σουϊτες; Ειχε τραβηξει τις φωτογραφιες του δωματιου με ευρυγωνιο φακο. Χαχαχαχαχαχαχα. Και μετα βεβαια δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα γιατι ηδη τον ειχαν εξοφλησει.
Και ρωταω εγω ολους. Αν κανεις δεν πατησει σε παρομοιες περιοχες στα ξενοδοχεια που εχουν τετοιες πανακριβες τιμες για καμια 5ετια, τι θα κανει ο καθε πονηρουλης ξενοδοχος; Θα αναγκαστει να την κατεβασει την τιμη ή θα τρωει τις πλακες Καρυστου που εχει βαλει ως εξωτερικη επενδυση στο ξενοδοχειο του;

Συνεχιζεται η περιηγηση την επομενη βδομαδα στα παραλια της Ανατολικης Πελοποννησου, προς τη μερια της Αρκαδιας.

Αν και εκει συναντησουμε πανω κατω τα ιδια, θα φταιω εγω να νοσταλγησω τα 3 προηγουμενα ετη οπου πληρωναμε για το δωματιο μεχρι 40 € το περισσοτερο σε πολυ καλυτερη περιοχη; Α ρε Ναξο με τα ωραια σου!!!



36 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αν το ήξερα ότι θα ψάχνατε για δωμάτιο στη Ν. Εύβοια και είχα το θάρρος θα σας απέτρεπα γιατί δεν μου λέει εμένα προσωπικά τίποτε η περιοχή αυτή! Η Β. Εύβοια ίσως κάτι περισσότερο λέει!!
Δεν ξέρω μήπως στον Οξύλιθο ήταν πιο καλά! Δεν πήγατε προς τα εκεί;
Πιστεύω και φυσικά γνώμη μου είναι ότι όλα τα δωμάτια και ξενοδοχεία χρεώνουν τα ίδια ανεξάρτητα την περιοχή! Αυτοί πουλάνε υποτίθεται υπηρεσίες και αξεσουάρ των ξενοδοχείων και των δωματίων τους!
Φυσικά και είναι εξωφρενικές οι τιμές και εγώ απορώ πώς τολμούν αφού είναι άδειοι;;
Πολύ περίεργο μου φαίνεται!
Καλύτερα να ψάξετε μέσω γνωστών ή να πάτε στα παλιά καλά σας μέρη στη Νάξο που δεν είναι και πολύ μακριά και σας αρέσει και οικονομική είναι!
Γιατί να την αλλάξετε;;
Ούτε κοντά στη γέννα είστε για να πρέπει να μην απομακρυνθείτε και πολύ!
Δεν ξέρω σκέψεις κάνω μήπως βοηθήσω γιατί φοβάμαι ότι πολύ θα ταλαιπωρηθείτε ακόμη. Μπανάκι δεν κάνατε; :)))
Καλό Σ/Κ.

Ενεσούλα είπε...

Τελικά η Κρήτη δεν παίζει;
:(
Φιλάκια και καλή αναζήτηση εύχομαι!

monahikoslikos είπε...

Μην στενοχωριέσαι που δεν βρίσκεις δωμάτιο, ψάξε ψάξε θα φτιάξεις έναν όμορφο τουριστικό οδηγό, θα τον πουλήσεις και θα κονομήσεις.
Αλλά και συ ρε φίλε, τόσα χρόνια διακοπές πας, δεν μπορούσες να φτιάξεις ένα εξοχικό με πισίνα να βολευόμαστε κι εμείς.
Καλό κουράγιο γιατί θα το χρειαστείς σίγουρα ώσπου να καταλήξεις σ΄ αυτόν που θα σε γδάρει για 4 τοίχους και μια σκεπή.
καλησπέρα

αντωνης είπε...

@Μαριαννα, η γνωμη σου ειναι παντα καλοδεχουμενη και οσο για το θαρρος δε νομιζω να σου λειπει.
Η Βορεια Ευβοια πεφτει ολιγον τι μακρια και δεν εχει και καλους δρομους.
Τι εννοεις να ψαξουμε μεσω γνωστων; Οχι, μπανακι δεν εκανα. Δεν το σκεφτηκα καθολου να παρω μαγιο μαζι.

Καλη Κυριακη.
:)

αντωνης είπε...

@ενεσουλα, ολα καλα;
Επειδη μαλλον δεν εχεις προλαβει να δεις τα νεα μας, η συζυγος ειναι εγκυος και ο doctor μας απετρεψε απο τα μακρινα ταξιδια. Και ετσι ακυρωσαμε το ταξιδι στην Κρητη, ενω τα ειχαμε κανονισει σχεδον ολα. Αλλά ειπαμε, του χρονου θα κατεβουμε τρεις και θα το καψουμε!!!
:)))
Φιλια!

αντωνης είπε...

@Λυκε, αν δεν βρουμε κατι σε καποιο αλλο μερος μαλλον θα ξαναπαμε στην λατρεμενη Ναξο. Ηδη εχουμε ρωτησει στα δωματια που πηγαμε περσι και προπερσι και μας εκαναν (για άλλη μια φορα) πολυ εξυπηρετικη τιμη.

Οσο για την πισινα, για πλακα το συζητουσαμε με τη γυναικα μου το απογευμα. Μεγαλη αυλη εχουμε, γκαζον, νερο μπολικο απο γεωτρηση, μονο αυτο μας λειπει και θα ειμαστε κομπλε.

Καλησπερα!

Laplace είπε...

απο ιντερνετ την εχω πατησει κ εγω κ για τηνο κ για αλλες περιοχες...σαν τον παππου..χαχαχα

καλα καρυστο τετοιες τιμες?πηγαινε καμια ναξο παλι..

αντωνης είπε...

@ρομποτακο, και γω την εχω πατησει απο το ιντερνετ. Ευτυχως μονο μια φορα αλλά ηταν πολυ ασχημο αυτο που παθαμε. Ειχαμε παει στην Υδρα για Πασχα και ενω ηταν πολυ καλο το δωματιο και η τιμη καλη, ο ΑΛΗΤΗΣ 4 μερες δεν αλλαξε ουτε πετσετες. Και εγω το πιο καλο σε ενα δωματιο πανω απ' ολα θεωρω την καθαριοτητα.
Πως δεν τον αρπαξα την τελευταια μερα που εμφανιστηκε (γιατι τις αλλες μερες απλα δεν ηταν εκει) ουτε που ξερω. Βεβαια του πληρωσα λιγοτερα απο τα συμφωνημενα. Και δεν εβγαλε κιχ γιατι ειχαμε δικιο.

Οσο για την Καρυστο και μενα απιστευτο μου φανηκε.
Θα παμε το επομενο Σαββατο στην Πελοποννησο και αν και εκει ειναι τα ιδια σκατα απο τιμες, μαλλον θα ξαναπαμε Ναξο.

:)

marianaonice είπε...

Εννοώ μέσω φίλων που έχουν πάει σε συγκεκριμένα μέρη και δωμάτια για να έχετε μία πιο εγγυημένη άποψη!
Γιατί το ιντερνετ τελικά φαίνεται απάτη!
Και η περιήγηση που κάνετε από κοντά καλή είναι, αλλά θέλει χρόνο! Άσε που και αν πάλι πάτε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, θα κοιτάξουν να σας εκμεταλλευτούν!
Θα μου πεις που θα βρεις γνωστούς να έχουν κάπου πάει και να σας συστήσουν και εσάς;; Δύσκολο είναι!
Γι' αυτό εγώ θα κατέληγα στα σίγουρα στη Νάξο!
Καλή Κυριακή.
:)))

kikop80 είπε...

Τελικά απ' ότι φαίνεται καλύτερη λύση Νάξος!
Αρκαδικά παράλια απ' οτι ξέρω Λεωνιδιο και Πλάκα δεν πολυλένε!
Άστρος μου φάνηκε Ωραίο αλλά δεν ξέρω για παραλίες και τιμές.
Τι άλλο να σκεφτώ?
Όπως λέει και η marianaonice Οξύλιθος ή Μουρτερή είναι καλή λύση 2:30 ωρίτσες από Αθήνα αλλά για πιό ήσυχες διακοπές!
Καθαρή θάλασσα απέραντη ακτή λίγο βαθειά νερά αλλά δεν ξέρω από τιμές!
Εγώ το κανω αυθημερόν για μπανάκι!
Καλό βράδυ!

αντωνης είπε...

Μαριαννα, οι περισσοτεροι απο τους γνωστους πηγαινουν στα χωρια τους τα τελευταια χρονια. Οποτε δεν ξερουν για να μας βοηθησουν.

αντωνης είπε...

kikop, για Αστρος σκεφτομαστε να παμε να δουμε απο κοντα.

Καλο βραδυ!
:)

kiki είπε...

H Zakinthos sas peftei makria e? Oxi oti tha evriskes me 40 vevaia...

αντωνης είπε...

καλημερα Κικη (αλλαξες νικ;) με τα greknglish σου!!!

Οχι, δεν παιζει η Ζακυνθος.

Φιλια!!!

tzonakos είπε...

Το σωστό έκανες Αντώνη, πήγες να δεις. Οντως αν δεν δεις ο ίδιος δεν ξέρεις ποτέ την αλήθεια.
Εχεις δίκιο, ζητάνες τρελά λεφτά για λίγα πράγματα, η πιο τρελά για πισίνα ας πούμε.
Ενας μισθωτός δεν γίνεται να αντέξει το κόστος, και διακοπές δεν ειναι μόνο τα δωμάτια !
Καλή ιδέα τα παράλια Αρκαδίας.
Θα βρεις κατι λογικό και όμορφο ειμαι σίγουρος.

αντωνης είπε...

Τζονι, θα παμε την επομενη Κυριακη να δουμε και αυτο το μερος απο κοντα. Καλυτερα ειναι να ψαξουμε μονοι μας, μπας και βρουμε καμια ακρη.
:)

Αννα είπε...

Εχω καιρό να μεινω σε ξενοδοχειο γιατι προς το παρον σαν μπακουρι φιλοξενουμε σε διαφορα μερη ανα την Ελλάδα απο συναδελφους και πρωην συμφοιτητες...
Πριν χρονια ομως ειχαμε κλεισει δωματια στην Σαντορινη..
Το δωματιο σουπερ σε φωτογραφια, με τηλεοραση (οχι οτι την θελω απλα υπηρχε) ψυγειο και θεα λεει στην πισινα..Δωσαμε καποια προκαταβολη και να μαστε...
Δεν υπηρχε τηλεοραση δεν υπηρχε ψυγειο δεν υπηρχε αιρ κοντισιον...Ουτε θεα σε πισινα..Δωματιο ημιυπογειο με θεα τα ποδια αυτων που πηγαιναν σε πισινα...
Αλλα εμενα δε με ξερει καλααα...
Ζητησα τα χρηματα πισω και η κιουριαααα με οιταξε στραβα...
Ειχα μαζι μου και το προσπεκτους που ελεγε τι ειχε καθε δωματιο...αλλά εκεινη τιποτααα!!!
Οκ λεω εγω και πιανω το κινητο μου...
Παιρνω τηλ μια γνωστη μου και της λεω "Μπορεις να μου βρεις το τηλεφωνο της τουριστικης αστυνομιας στη Σαντορινη;;;

Η κιουρια ειχε γινει μελιτζανι...

Πηρα τα χρηματα πισω φυσικα και βρηκαμε κατι τελεια δωματια στο Ακρωτηρι...


Αυταααα

leondokardos είπε...

αντωνη καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει είναι η υγεία της συζύγου σου. Δε μπορείς να πας όπου όπου και πράγματι μόνο αφού δείς κάτι ο ίδιος θα είσαι σίγουρος οτι θα είναι κατάλληλο για τη περίπτωσή σας. Στο τέλος τέλος καταλήγετε στη Νάξο που τη ξέρεις και σε ξέρει.
Ειλικρινά αντωνη σε καταλαβαίνω. Πριν κάποια χρόνια αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με σένα , οχι λόγω εγκυμοσύνης της συζήγου, αλλά άλλης πολύ οδυνηρής κατάστασης. Η εξοχή, η αλλαγή περιβάλλοντος, θα ωφελούσε πολύ. Σε τρείς μέρες τα μαζέψαμε και φύγαμε, με άσχημες συνέπειες στη συνέχεια.
Μη σε ζαλίζω με τα δικά μου. Σου εύχομαι να καταλήξεις γρήγορα στην επιλογή σου.

Καλή Κυριακή.

αντωνης είπε...

Αννουλα, μπραβο. Καλα της εκανες!!!

: )))

αντωνης είπε...

@λεοντοκαρδε, ευχαριστω για τις ευχες.
Και να ξερεις οτι δεν με ζαλιζεις.

Καλη Κυριακη και σε σενα
:)

lifewhispers είπε...

θα πρεπει να πω οτι θαυμαζω πολυ το γεγονος οτι πηγατε ως εκει να δειτε τι παιζει. δε νομιζω να το κανει πολυς κοσμος αυτο. αλλα με ολα αυτα που λες , θα προτιμουσα κι εγω με τη σειρα μου τη ναξο!, ενω σε διαφορετικη περιπτωση θ απηγαινα καπου πολυ κοντα, αγγιστρι ας πουμε!
καλη σας κυριακη!!

αντωνης είπε...

Ψιθυρακι, δεν ειναι πολυ μακρια.
Μιαμιση ωριτσα καναμε απο το σπιτι μας.

Οσο για το Αγκιστρι, δωστε καμια παραπανω πληροφορια οσοι εχετε παει. Ειναι ας πουμε καλο για καμια βδομαδα ή ειναι πολλες οι μερες;
Οι θαλασσες ειναι καθαρες;

(αν και με μια μικρη βολτα στο ιντερνετ ειδα να εχει και εκει τιμες που ξεκινουσαν περιπου απο τα 60 € για τον Αυγουστο. Μου φαινεται εντελως υπερβολικη τιμη, οταν σε πολυ καλυτερες περιοχες υπαρχουν φθηνοτερα δωματια)

... είπε...

Απιστευτο ε;;; Να πας στην Κάρυστο, για να έχεις ξενοδοχείου τύπου Σαντορίνης και να το πληρώσεις σε τιμή Μυκόνου....Έξυπνοι οι Καρυστιώτες

Όσο για το τουριστικό γραφείο δεντο συζητώ...

Νάξος και παλι Νάξος....δίκιο έχεις, και έχεις όλη μέρα λιακάδα, αεράκι ωραίο, υπέροχες παραλίες....

αντωνης είπε...

@kermit, ναι πανεξυπνοι ηταν. Και το τουριστικο γραφειο, αστο καλυτερα.

Για τη Ναξο, ο,τι και να πω ειναι λιγο. Το λατρευω το νησι.

patsiouri είπε...

Θυμήθηκα κι'άλλη συμβουλή! Επίδαυρο! Για κοίτα το!
Σε μέρες που δεν παίζει κάποια μπαμ παράσταση όμως, γιατί φαντάζομαι οι τιμές θα σκαρφαλώνουν με τον αυτόματο.
Είχα μείνει κάποτε σε κάτι πολύ καλά και φτηνά δωμάτια, τώρα κυρα-Νίτσα, κυρα-Ρίτσα, κάπως έτσι.
Παίζει και να μην υπάρχουν σήμερα.

αντωνης είπε...

Πατσιουρι, επειδη νοικιαζε για πολλα χρονια η αδελφη της γυναικας μου εκει σπιτι εχω παει για Σαββατοκυριακο. Δεν θα μου αρεσε να παω εκει διακοπες.

Αν ειναι να παω εκει, καθομαι και σπιτι μου. Δεν εχει και πολλα παραπανω να μου προσφερει το μερος αυτο.

Το Γυθειο που μου ειχες προτεινει την αλλη φορα ειναι σαφως καλυτερο. Θα δουμε.
Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σου.
Εσυ κατα που σκεφτεσαι;

Ενεσούλα είπε...

Ωραία λοιπόν!
Ο λόγος είναι αυτός που ήλπιζα να είναι και άρα είναι επίκαιρο το νέο μου ποστ!
Όλα καλά φίλε μου!
Πολύ τρέξιμο!
φιλάκια και τις καλύτερες ευχές μου!

αντωνης είπε...

Ενεσουλα, καλημερα.

Ευχαριστω πολυ!!! Το ποστ σου πραγματι ειναι εντελως επικαιρο.

Φιλια!

Καλη βδομαδα.
:)))

τσότσος είπε...

Φίλε Αντώνη, αυτά είναι τα υπόλοιπα της αεριτζίδικης Ελλάδας που όλοι μας πιστεύαμε ότι σιγά αλλά σταθερά υποχωρεί...Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι πληρώνουν(;) τέτοιες τιμές (αν πλήρωναν θα είχαν κόσμο αυτά τα ξενοδοχεία), δεν καταλαβαίνουν οι ντόπιοι ποιοι είναι και πού πατάνε...Ωραιότατο ξενοδοχείο πάνω στην καλντέρα της Σαντορίνης κοστίζει 160 €΄και αξίζει τα λεφτά του...

αντωνης είπε...

Καλησπερα Τσοτσο.
Συμφωνω απολυτα με το χαρακτηρισμο αεριτζιδικης για τη χωρα μας.

Οσο για τους ντοπιους σε περιοχες που δεν αξιζουν και τοσο, πιστευω οτι τους πρεπει ενα μαθημα. Αλλιως θα συνεχισουν να χρεωνουν τετοια εξωφρενικα ποσα.

Τη Σαντορινη δεν ετυχε να την επισκεφθω μεχρι τωρα. Ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μα τι απίστευτες τιμές είναι αυτές??
55 ευρώ είχε φέτος το δωμάτιό μας στην Πάρο. Διαμερισματάκι με 2 δωμάτια (ο μικρός μου γιος που ήρθε φέτος μαζί μας είναι 17 και ήθελε δικό του δωμάτιο), κουζίνα, ψυγειάκι, τηλεόραση, a/c, τεράστιο μπαλκόνι με θέα σε όλο το λιμάνι της Νάουσας, καθαριότητα ΚΑΘΕ μέρα, αλλαγή σεντόνια πετσέτες κάθε 2 μέρες. Τέλειο!!
Το κλείσαμε μέσω internet, κανένα πρόβλημα δεν είχαμε.
Ακουσα και άλλες κουφές τιμές, 120 ευρώ, 180 ευρώ κλπ, αλλά απορρίφθηκαν ασυζητητί.
Το Αστρος δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Πολύ ζεστό και πολύ πατείς με πατώ σε. Ομως περίπου 1 ώρα μετά το Αστρος, έχει τις υπέροχες παραλίες της Κυνουρίας (τα μέρη μου). Τυρός, Σαμπατική, Πλάκα, Πούληθρα, πολύ όμορφα μέρη. Από τιμές δωματίων δεν ξέρω καθόλου, γιατί έχουμε δικό μας σπίτι εκεί, δεν φαντάζομαι όμως ότι θα είναι κάτι το εξωφρενικό.
Αν βρεθείς Αύγουστο εκεί, θα ευχαριστηθείς πολλά τοπικά πανηγύρια και γιορτές, με κορυφαία την περίφημη γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας.

αντωνης είπε...

Ελενα θα παμε να δουμε τι παιζει στο Αστρος. Δεν το ξερω το μερος καθολου. Ενω οπως σου εγραψα πριν λιγο στα μερη σου εχω παει μικρος.
Λες να παμε και κατα κει να δουμε; Δεν ειναι ασχημη ιδεα.
Απο το Λεωνιδιο εχω καλες θυμησες παντως.

Καλως ηρθες!!!

:)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλώς σε βρήκα κι από εδώ Αντώνη!
Είναι πανέμορφα τα μέρη προς τα εκεί, πιστεύω θα σου αρέσουν πολύ!
Μέσα στο Λεωνίδιο σου συνιστώ να μην μείνεις, είναι ζεστό σαν μέρος. Ομως οι παραλίες του και κυρίως η Πλάκα και τα Πούληθρα, είναι υπέροχες.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνει μπάνιο η σύζυγός σου, γιατί κατάλαβα ότι είναι σε ενδιαφέρουσα (με το καλό να γεννήσει), αλλά έχε υπ όψιν σου ότι όλες σχεδόν οι παραλίες είναι με βότσαλα και αρκετά βαθιές, δηλαδή κάνεις 5-6 βήματα και βρίσκεσαι στα άπατα, πράγμα που εμένα μου αρέσει πολύ γιατί ... βαριέμαι να περπατάω με τις ώρες για να κολυμπήσω.
Αυτό το ΣΚ θα βρίσκομαι εκεί, όπως και σχεδόν κάθε ΣΚ πλέον, αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως.

αντωνης είπε...

Ελενα, και μενα μου αρεσουν τα βαθια νερα. Λογω υψους βαριεμαι και γω να περπαταω.
Μολις το ειπα στη γυναικα μου και μαλλον θα ρθουμε και προς τα κει.

Ειδα στο προφιλ σου αλλά δεν εχει καποιο mail. Αν θελεις στειλε μου, για να σε ρωτησω καποια πραγματακια.
Ευχαριστω.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αντώνη σου έστειλα μέιλ, σ' αυτό που είδα στο προφίλ σου, ελπίζω να το πήρες.

αντωνης είπε...

Ακομα δεν εχει ερθει κατι Ελενα.

Θα σου στειλω μαλλον αυριο κατι, για να συνεννοηθω και με τη γυναικα μου για τα ερωτηματα.
Ευχαριστω πολυ!