Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Τη γνώμη σας

Η είδηση:
Αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας κατέθεσε ο πραξικοπηματίας Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για εσχάτη προδοσία.

Στην αίτησή του επικαλείται καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια, καθώς και καρκίνωμα στο κεφάλι, για το οποίο χειρουργήθηκε πριν από επτά μήνες.

Με την αίτηση που κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στις 11 Ιουλίου ζητά να διακοπεί η κράτησή του τουλάχιστον για τρεις μήνες, γιατί - όπως υποστηρίζει-, κινδυνεύει η ζωή του.


Η δική μου απάντηση:
Απέναντι σε τέτοιους "ανθρώπους", δεν αξίζει καμία επιείκεια. Να ψοφήσεις σκουλίκι μέσα στα μπουντρούμια. Όταν βασάνιζες τον κοσμάκη (γιατί οι "επώνυμοι" δεν έπαθαν και κανένα μεγάλο κακό, "αντίσταση" από τας Ευρώπας και τας Αμερικάς έκαναν) στην ΕΣΑ (ως διοικητής της) ήταν καλά;
Και δεν θέλω καμία δημοκρατία να είναι μεγαλόψυχη σε κανένα. Αυτές οι μαλ*κίες μας έφαγαν.

Σας ακούω.

59 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε..συμφωνω μαζι σου,αυτα ακριβως σκεφτηκα οταν το ακουσα χθες..

να σαπισουν εκει μεσα..

monahikoslikos είπε...

Φίλε, 3 παρατηρήσεις πριν το σχόλιο.
1. Ο Ιωαννίδης δεν είναι -όπως λένε- αμετανόητος, είναι τρελός και τα πρώτα δείγματα της τρέλας του είχε δείξει στη Μακρόνησο το 1952.
2. Η τρέλα του δεν μπορεί να είναι άλλοθι και δεν τον απαλλάσσει από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.
3. Όλοι οι πρωταίτιοι θα έπρεπε να έχουν κρεμαστεί στο Σύνταγμα, χωρίς δίκη, για παραδειγματισμό, τον Ιούλιο του 1974.
Η θέση μου: Έχοντας φοιτήσει και αποφοιτήσει με δαπάνες της Χούντας στα "κολλέγια" του Κορυδαλλού και της Αίγινας και χωρίς καμμιά διάθεση να συγχωρήσω κανένα, έχω την άποψη ότι 33 χρόνια είναι υπερ αρκετά και μπορεί πλέον η Δημοκρατία μας να τους επιτρέψει να ψοφήσουν σπίτι τους.
Τα γεννόμενα, φίλε, ουκ απογίνονται και αφού δεν τους κρεμάσαμε τότε, όπως τους άξιζε, είναι σήμερα, νομίζω, τζάμπα μαγκιά να κρατάμε φυλακή ανίσχυρα και ασθενή γερόντια και φοβάμαι πως κάτι τέτοιο δεν αξίζει στον πολιτισμό μας.

αντωνης είπε...

@laplace καλημερα.

αντωνης είπε...

@λυκε, δεν ξερω. Αναρωτιεμαι γιατι να ειμαστε πολιτισμενοι απεναντι σε αυτους.

Καλη σου μερα

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Αντώνη καλημέρα.
Ο Πατακός έχει εδώ και δέκα χρόνια αποφυλακιστεί λίγο καιρό μετά απο τον Παπαδόπουλο.
Ο Ιωαννίδης αυτή την στιγμή πρέπει να πλησιάζει τα 90 και η λόγοι υγείας που επικαλείται να είναι αληθινοί. Γιατί στο λέω αυτό.
Το 2007 εργαζόμουν στην εφημερίδα "έξυπνο χρήμα" και είχα, τότε γράψει ένα αφιέρωμα για το που βρίσκονται οι πραξικοπηματίες τριάντα χρόνια μετά. Είχα επισκεφτεί τόσο το Λαικό νοσοκομείο όπου βρισκόταν ο Παπαδόπουλος (είχα βρεί την γυναίκα του την Δέσποινα) όσο και τον Πατακό στο σπίτι του στα Πατήσια.
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, όμως, ήταν Ο Ιωαννίδης και η πτέρυγα στον Κορυδαλό. Ο άνθρωπος είναι και αμετανόητος και ημίτρελος. Δεν δεχόταν να υπογράψει αίτηση μετανείας για να αποφυλακιστεί και αυτό το είχε κάνει στάση ζωής.
Και ερχόμαστε στο προκείμενο. Η αποφυλάκιση του πρέπει να γίνει για ένα και μόνο λόγω. Η Δημοκρατία είναι κατα πολύ καλύτερη απο αυτούς. Γνωρίζει τι σημαίνει ανθρωπισμός ακόμα και για τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη.
Δεν σκοτώνει και δεν εξευτελίζει την ανθρώπινη ζωή.
Προσυπογράφω, λοιπόν τις τελευταίες δυο παραγράφους του μοναχικού λύκου .

monahikoslikos είπε...

Αντώνη πολιτισμένοι είμαστε για μας και τα παιδιά μας, σ΄αυτά τα ρεμάλια μόνο την περιφρόνησή μας και το δημόσιο ανάθεμα χρωστάμε.

καλή σου μέρα.

monahikoslikos είπε...

Και κάτι ακόμα, πως θα σου φαινότανε να κάναμε μια ανάρτηση για τους υποτακτικούς της Χούντας που θα βρεθούν μεθαύριο στο Προεδρικό Μέγαρο να γιορτάσουν την αποκατάσταση της ...Δημοκρατίας;
Ελπίζω -πάντα τελευταία πεθαίνει η ελπίδα- να πάρει φέτος τα μέτρα του ο Πρόεδρος και να μην χρειαστεί να ποστάρουμε.

Rynocerose είπε...

Είτε σαπίσει είτε όχι στη φυλακή ο συγκεκριμένος άνθρωπος, με τον θάνατο να είναι ούτως ή άλλως θέμα χρόνου, αμφιβάλλω αν αποτελεί εν έτει 2008 κίνδυνο για τη δημοκρατία. Από την άλλη, άλλοι "δημοκράτες" που καταλήστεψαν το κράτος επί σειρά ετών (ΝΑΤ, κτηματολόγιο, χρηματιστήριο, ομόλογα και πολλά άλλα), ληστεύουν και θα συνεχίσουν βέβαια να ληστεύουν, κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.

1. Αυτοί άραγε είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία;
2. Πόση επιείκεια αξίζει σε αυτούς;

Δυστυχώς ο πολιτισμός και το επίπεδό μας διαφαίνεται από τη σύγχρονη πολιτική μας σκηνή.

αντωνης είπε...

Καλημερα Παναγιωτη

αντωνης είπε...

@Λυκε, συμφωνω για την περιφρονηση. Αλλά οχι στην αποφυλακιση.

Οσο για το αλλο, ειναι μεγαλο θεμα.
Ειπα και στο ποστ, οτι οι "επωνυμοι" εκαναν "αντισταση" απο τις Βερσαλλιες.

αντωνης είπε...

καλημερα στρουθοκαλυμνε

VAD είπε...

Η επιείκεια δεν έβλαψε ποτέ,αλλά σε ποιον να δείξεις επιείκεια,στον Ιωανίδη,στους επιγόνους του που μπήκαν και στη Βουλή,σε ποιόν;Ωρες-ώρες,αντιδημοκρατικά σκεπτόμενος,λέω πως η μεταπολιτευτική δημοκρατία έχει ένα ελάττωμα,δε διαθέτει Γυάρο!Για όλους αυτούς τους βιαστές της!Συγγνώμη για την΄΄υβρη΄΄,αλλά...

αντωνης είπε...

Καλημερα Vad
Σκληρο αυτο που λες. Και δεν ξερω τι εννοεις με τον ορο βιαστες της δημοκρατιας. Γιατι με την ευρεια εννοια θα επρεπε να γεμιζουμε Γυαρους...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.
Οσο πολιτισμένη κι αν θέλω να φανώ, θυμάμαι ακόμα (κι ας ήμουν πολύ μικρή τότε) τον ξάδελφό μου με σπασμένα και τα δυο του τα πόδια.
Κι αυτοί πλησιάζουν τα 90???????

αντωνης είπε...

Ελενα και εγω δεν μπορω να σκεφτω με επιεικεια για τετοια ανθρωπομορφα.

... είπε...

Ο Ιωαννίδης, πέρα από επικίνδυνος, είναι και κατά την ταπεινή μου άποψη και Ψυχιατρικόν Περιστατικόν. Και το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού είναι εξαιρετικό, δεν νομίζω ότι χρειάζεται απόφυλάκιση αλλά μεταγωγή.

Τώρα όσον αφορά τα άλλα θέματα υγείας, μπορεί να ρυθμιστεί και αγωγη και από το νοσοκομείο των Φυλακών.

Η μόνη ου έντσταση για την κράτησή του, είναι ότι για την ξάπλα του και το αραλίκι στις φυλακές, πληρώνουμε εγώ και σύ Αντώνη.

Δεν παραπονιέμαι βέβαια, γιατί δεν νομίζω ότι ο τύπος έχει πληρώσει με την ποινή του ως τώρα τα εγκλήματά του...η δικαιοσύνη το λέει όχι εγω

αντωνης είπε...

@Kermit, δε μπορω παρα να συμφωνησω.

VAD είπε...

Αντώνη μου,βιαστές της δημοκρατίας ήταν αυτοί που κατέλαβαν την εξουσία πραξικοπηματικά την 21η Απρίλη 1967 και οι σύγχρονοι θαυμαστές τους!

αντωνης είπε...

και τι θα εβγαινε Vad με νεες εξοριες;

Δε συμφωνω με αυτο

athinovio είπε...

νομίζω ότι όλοι οι κρατούμενοι παίρνουν άδειες, έτσι δεν είναι?

αλλά αφου βγαίνουν ετούτοι, τότε δε θα ήταν δίκαιο να βγαίνουν και οι υπόλοιποι κρατούμενοι μετά την πάροδο πολλών ετών?

δε γνωρίζω τί ισχύει αλλά μήπως εξαπτόμεθα αδίκως?

αντωνης είπε...

καλως την καπετανισσα.

Αδικως δεν εξαπτομεθα ποτέ
:)

Γκιωνης είπε...

. Ένα από τα μεγαλύτερα κακά στη ρίζα πολλών σημερινών προβλημάτων είναι η ατιμωρησία ανθρώπων που κατά την εκτέλεση τών καθηκόντων τους, δεν έδρασαν με βάση το κοινό καλό και το συμφέρον τού λαού, αλλά άλλοτε τής τσέπης τους, άλλοτε τής παράταξής τους και άλλοτε, όπως εδώ, τής ιδεοληψίας τους.

. Όταν σήμερα ένα από τα ζητούμενα είναι να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται με Siemens η με Ομόλογα κλπ, δεν μπορεί ταυτόχρονα να μιλάμε για επιείκειες ή για το αν κινδυνεύει η Δημοκρατία μας.
. Η Δημοκρατία μπορεί να μην κινδυνεύει.
. Επιείκεια πρέπει να δείχνουμε όταν υπάρχει λόγος για αυτό.
. Και προφανώς υπάρχουν κάποιες φορές και λόγοι Υγείας που βαραίνουν την ζυγαριά τής Δικαιοσύνης.

. Όμως στήν άλλη άκρη τής ζυγαριάς είναι κάτι που λέγεται παραδειγματισμός.
. Άν τώρα πρέπει να είμαστε άτεγκτοι για θέματα Siemens, παρακολουθήσεων Vodafon κλπ, πρέπει επί 10 να επιμένουμε αυτοί που πολλαπλάσια ρήμαξαν την πατρίδα μας, πρέπει να βγούν από εκεί που είναι οριζόντια και μόνον οριζόντια.
. Πρέπει επι τέλους οι μελλοντικές γενιές να έχουν παράδειγμα οτι κάποιοι που δεν σεβάστηκαν γέρους πατεράδες και μανάδες, που πέθαναν χωρίς να δούν ξανά τούς γιούς τους, κάποιοι που άφησαν ορφανά μικρά παιδιά στέλνοντας σε εξορίες τούς γονείς τους, τιμωρήθηκαν.
. Πρέπει να έχουμε κάτι ελάχιστο να πούμε για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στην Κύπρο, και για όλα όσα ακολούθησαν το βλακώδες πραξικόπημα εκεί, και που έχει επιπτώσεις μέχρι σήμερα.
. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα οτι πολλά από τα σύγχρονα δεινά τής Δημοκρατίας μας, έχουν τις ρίζες τους στή Χούντα ( αλλά και την πρίν την Χούντα Καραμανλοκρατία ).

. Έπρεπε να έχουν κρεμαστεί στο Σύνταγμα μετά από Δίκη ( ή και χωρίς ). Δεν το άφησε να γίνει η ανάγκη τού Καραμανλή να απορροφήσει μέσα στη ΝΔ τον κόσμο που παρασυρμένος ή μη συνέπλεε ή δικαιολογούσε τη Χούντα, και να φανεί η ισχυρή διάδοχη κατάσταση στούς "προστάτες".
. Κακώς είχε βγεί και ο Παπαδόπουλος με τον Παττακό.
. Ο Ιωαννίδης πρέπει να βλέπει τον ήλιο μέσα από τα κάγκελλα μέχρι το τέλος. -

αντωνης είπε...

@Γκιωνη, καλως ηρθες!

Συμφωνω απολυτα.

VAD είπε...

Αντώνη,δεν αναφέρομαι στην εξορία ως πειθαρχικό μέτρο,αλλά στην εκμετάλλευση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης από τους επιγόνους των βιαστών της!Προσωπικά μ΄ενοχλεί αφάνταστα όταν οι Πλευρο-Βελοπουλο-Βοριδο-Γεωργιάδηδες εμφανίζονται να μιλούν εξ ονόματός μου μέσα και έξω απ'τη Βουλή.
Χαίρομαι πάντως για τον ωραίο διάλογό μας....

αντωνης είπε...

Α, τωρα το καταλαβα Vad. Και μενα με ενοχλει, αν και δεν θεωρω οτι μιλουν εξ ονοματος μου οι συγκεκριμενοι. Και να ηταν οι μονοι ενοχλητικοι καλα θα ηταν.
Ποιος απο ολους αυτους δεν εχει καταντησει ενοχλητικος για ολους τους σκεπτομενους Ελληνες; (μακρια απο μενα η ισοπεδωση και η γενικευση, αλλά αυτοι τα εχουν κανει ολα αχταρμα)

marianaonice είπε...

@Αντώνη
Έχω πει και αλλού ότι η ποινή δεν έχει ρόλο εκδικητικό, αλλά προληπτικό και σωφρονιστικό! Από έναν γέροντα 90 ετών και μάλιστα τρελλό, τι να φοβηθούμε πια και πώς να τον σωφρονήσουμε, αν δεν έχει πλέον σωφρονιστεί;;
Από εκεί και πέρα το να μένει στη φυλακή δεν ωφελεί κανένα, παρά μόνο εμπνέει σε κάποιους, ελάχιστους ίσως, αισθήματα λύπης που δεν του αξίζουν!!
Καλά λέει και ο Μοναχικός Λύκος, αφού δεν τους κρεμάσαμε τότε που έπρεπε, ας πάνε σπίτι τους να ψοφήσουν!!
Δεν είναι λοιπόν θέμα μεγαλοψυχίας της δημοκρατίας μας!! Άλλωστε πόσοι άλλοι σαν αυτόν δεν είναι έξω σήμερα;; Και πόσοι άλλοι προδότες θα έπρεπε να ήταν μέσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και όμως μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και τρώνε με χρυσά κουτάλια σε βάρος του λαού, χωρίς να τους αγγίζει κανείς;;
Καλό σου μεσημέρι :)))

αντωνης είπε...

Μαριαννα, δεν ειναι θεμα φοβου. Αλλά κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να αφεθει ελευθερος.

Οσο για αυτους που τρωνε με χρυσα κουταλια θα συμφωνησω αλλά δεν ειναι αυτο το θεμα.

Καλο μεσημερι
:)

marianaonice είπε...

Η διακοπή της ποινής που ζητά για λόγους υγείας, μπορεί να δοθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα, με όρους να μπει σε συγκεκριμένο νοσοκομείο και να φρουρείται! Η άρνηση αυτού του αιτήματός του, νομίζω ότι μας εξομοιώνει με όλους αυτούς τους χασάπηδες και το θέμα δεν είναι οι τιμωροί να πέσουν στο επίπεδο του τιμωρούμενου!
Δεν το αντέχει ο πολιτισμός μας αυτό!
Γιατί αν αυτός πεθάνει στη φυλακή από την αιτία της αρρώστιας που σήμερα επικαλείται, τότε μόνο αισθήματα συμπόνοιας θα εμπνεύσει και δεν τα αξίζει!!
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!
:)

αντωνης είπε...

Καταλαβαινω Μαριαννα αλλά δεν συμφωνω. Να ψοφησει στο νοσοκομειο των φυλακων.
Και δεν μπορω να ειμαι πολιτισμενος με καθαρματα.

Swell είπε...

Θα συμφωνήσω με το Λύκο, Αντώνη. Τη μεγαλύτερη ζημιά πάντως μας την έχει κάνει η άποψη "οι νεκροί δεδικαίωνται". Έτσι δεν θα ακούσουμε ποτέ κάτι αρνητικό για τον εθνάρχη Τριανταφυλλίδη.

αντωνης είπε...

Καλησπερα swell.
Οκ, σεβαστη ειναι η αποψη αυτη. Αλλά δεν συμφωνω.

Οσο για το "νεκρος δεδικαιωται" δεν ισχυει για μενα. Γιατι τοτε θα πρεπει να "αθωωσουμε" και το Χιτλερ πχ.

Καλα να περνας swell εκει στο νοτο.

kikop80 είπε...

Καλησπέρα Αντώνη!
Από τη μια δεν θέλω καμία επιείκεια στα καθάρματα αυτά, αλλά από την άλλη δεν θέλω να γίνουμε σαν κι' αυτούς!
Περιφρόνηση θα ήταν το καλύτερο?
Δεν ξέρω μπερδεύομαι...

marianaonice είπε...

Αντώνη δεν ζητά αποφυλάκιση νομίζω, διακοπή της ποινής ζητά για λόγους υγείας!! Μετά θα πάει πάλι φυλακή!
Αν πράγματι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αφήνοντάς τον στη φυλακή είναι σαν να τον σκοτώνουμε!
Οπότε γιατί να μην επαναφέρουμε τη θανατική ποινή;;;
?????????

αντωνης είπε...

Γιατι, ειπα εγω να μην την επαναφερουμε;
(για ορισμενα εγκληματα δεν διαφωνω να υπαρχει τετοια ποινη)

monahikoslikos είπε...

"Ο νεκρός δεδικαίωται εκ των πράξεων αυτού", είναι όλοκληρη η φράση και δεν δεδικαίωται έτσι κι αλλιώς, μην τρελαθούμε

marianaonice είπε...

Έλα τότε να δικάσεις εσύ!!
Γιατί αυτοί που δικάζουν θα σκοτώσουν σίγουρα λάθος ανθρώπους και τα λαμόγια θα κυκλοφορούν με δόξα και τιμή!!
χαχαχα!!!!

αντωνης είπε...

Δεν κανω δικη Μαριαννα εδω, τη γνωμη μου λεω.

αντωνης είπε...

@Kikop, οκ. Καλα ξεμπερδεματα...
χαχαχαχα

αντωνης είπε...

@μοναχικε λυκε, ετσι δεκτον.

wert01gf είπε...

Η πολλή ανωτερότητα μας έχει καταστρέψει, ναι. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να αποφυλακιστεί όπως και ο κάθε κρατούμενος που κινδυνεύει άμεσα η υγεία του.
Ο Σάββας Ξηρός κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι καθώς και να υποστεί ολική τύφλωση αν δεν αποφυλακιστεί άμεσα. Για ποιά δικαιοσύνη όμως μιλάμε; Τη βλέπετε κάπου εδώ γύρω;

cinderella είπε...

Μαζί σου..μαζί σου..μαζί σου. Δεν υπάρχει λύπηση σε αυτούς. Καμιά.

Αννα είπε...

Γιατι να τον λυπηθω;;;Εκει να μεινει και να πεθανει μεσα σε φυλακη...
Οχι μονο αυτος αλλα και τοσοι αλλοι..Καποτε πιστευα πως τα ισοβια ειναι φυλακη μεχρι να σε πανε στο νεκροταφειο..Μετα μεγαλωσα και προσγειωθηκα...ανωμαλα...
Σιγα μη του κανουμε και χαρη του τερατος!!!Τοσο κοσμο εφαγε...
Για ενα χαιρομαι τελικα αν και θα φανει ασχετο...
Ευτυχως που εβγαλα τη Νομικη απο το μηχανογραφικο και εγινα δασκαλα...(ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε)

Myrto είπε...

Και εγώ συμφωνώ πως δεν αξίζει καμίας επιείκειας... αυτός πότε υπήρξε για να του ανταποδοθεί;;; Ας σαπίσει...

Nikos Lioliopoulos είπε...

Εγω πάλι νομίζω οτι αρκετα πλήρωσε . Ας πάει να ψωφίσει σπίτι του!

leondokardos είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ.
ΕΚΕΙ,ΙΣΟΒΙΑ.

αντωνης είπε...

@wert
Διαφωνω με την αποφυλακιση οποιου εχει κανει εγκληματα. Και του Ιωαννιδη και του οποιου Ξηρου.

αντωνης είπε...

@cindy, NO mercy!!!
:))

αντωνης είπε...

@Αννα συμφωνω. Και για τη Νομικη.

αντωνης είπε...

@Μυρτω, μαζι σου.

αντωνης είπε...

@Νικο, καμια επιεικεια στους βασανιστες.

αντωνης είπε...

@Λεοντοκαρδε, ναι. ΙΣΟΒΙΑ.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Να τον ελευθερώσουν και να πάει σπίτι του στη Γυάρο. Δυστυχώς λίγοι θυμόμαστε ακόμα και αυτό είναι επικίνδυνο. Βέβαια είναι μια μεγάλη συζήτηση αυτή που γίνεται περί Δημοκρατίας και επιεικείας και αν πρέπει να είμαστε εμείς οι πολιτισμένοι. Όλα αυτά φέρνουν μαζί τους και την λήθη. Πρέπει, μπορούμε να ξεχάσουμε;
Οι Νεοναζί στην Γερμανία βρίσκονται σε πλήρη άνθηση απ’ ότι μαθαίνω. Δεν θα ήθελα να δω πράγματα που όντως προσπαθώ να ξεχάσω. Και δεν το θέλω ούτε για μένα, ούτε για της επερχόμενες γενιές.

Γκιωνης είπε...

marianonice.

. Ο σωφρονιστικός ρόλος τής ποινής, δεν είναι μόνο για το υποκείμενο τής ποινής, αλλά τόσο για επίδοξους μιμητές όσο και για όλους τούς άλλους πολίτες που πρέπει να αισθάνονται οτι υπάρχει Δικαιοσύνη, οτι υπάρχει Μνήμη, αίσθημα ΔΙκαίου και ιστορική συνέχεια αυτής τής Μνήμης.
. Εσύ εξ άλλου λές οτι " ... πόσοι άλλοι δεν είναι έξω σήμερα ; "

. Ε λοιπόν, κακώς είναι τόσοι άλλοι έξω !

. Έ λοιπόν, αυτός τουλάχιστον να μείνει μέσα !

. Και το θέμα είναι να μπούν και οι άλλοι μέσα, όχι να βγούν έξω όσοι απομείναν μέσα ! ! !

αντωνης είπε...

@theogr καλημερα.
Συμφωνω απολυτα. Και με το ποστ σου για την Κυπρο.

αντωνης είπε...

@Γκιωνης, καλημερα
Συμφωνω.

fpboy είπε...

Νομίζω οτι αν έβγαινε,
θα ήταν μια άλλη μια νίκη της
δημοκρατίας.

αντωνης είπε...

fp, ειδα κατα τυχη χθες τον Παττακο και μου ηρθε να ξερασω.
Σεβαστη η γνωμη σου, αλλά δεν συμφωνω.

Στέλιος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ ότι έπερπε να εκτελεστούν το 1974 αλλά ας όψονται οι γέφυρες του καραμανλή στην ακροδεξιά, μην ξεχνάμε ότι πρωθυπουργός στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας θα γινόταν ο αείμνηστος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, αλλά ο ακροδεξιών καταβολών Αβέρωγφ έπσευσε να μας κουβαλήσει τον Καραμανλή. Εγώ δε διαφωνώ να τελειώσουν το βίο τους στο σπίτι τους εφόσον τίθεται θέμα υγείας, άλλωστε κι άλλοι δολοφόνοι έχουν αποφυλακιστεί καθώς υπάρχουν οι σχετικές προβλέψεις του πονικού κώδικα (να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολιτισμένο ποινικό δίκαιο και όχι ένα νομοθέτημα χομεινικού τύπου!). Αλλά για να αποφυλακιστούν, πρέπει η Δημοκρατία να τους ζητήσει να κάνουν δήλωση ότι σέβονται το πολίτευμα και δεν θα κάνουν ξανά δήλωση υπέρ της χούντας. Αυτό θα εξυπηρετήσει κατά τη γνώμη μου τον αυτοεξευτελισμό των ανθρώπων αυτών, διότι αν μεν κάνουν τη δήλωση θα φανεί η ματαιοδοξία τους, αν δεν την κάνουν θα φανεί το πόσο αμετανόητοι είναι, οπότε καλώς είναι ακόμη φυλακισμένοι.

αντωνης είπε...

@Στελιος Μ.
Σωστο το σχολιο σου περι σεβασμου του σημερινου πολιτευματος. Ετσι θα το δεχομουν να αποφυλακιστουν μετα απο μια τετοια δηλωση.