Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ποσο παει το δουλεμα;;;

κκ. ΟΛΩΝ των κομματων της Βουλης, με το θεμα της SIEMENS τι αληθεια θα γινει;
ΓΑΡΓΑΡΑ ολοι;;;

Γιατι ρε παλληκαρια (απο το "αδελφες και παλληκαρια γινατε μαλλια κουβαρια");
Θα τολμησετε ποτέ να κανετε αυτο που επιβαλλεται απο την κοινη λογικη; Δηλαδη να καταργησετε το γελοιο νομο περι ευθυνης υπουργων και τοτε θα δουμε "ποσα απιδια πιανει ο σακος".

κ. Πρωθυπουργε μας, ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Μηπως φωναζω λιγο πιο δυνατα απο το κανονικο και ξυπνησεις; Ενταξει, δεν τρεχει και τιποτα. Αμα "ζοριστεις" πολυ, κανε εκλογες. Το πολυ πολυ να σε ξαναψηφισουν.

κ. Προεδρε της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, ολα ενταξει μετα την αποπομπη των Τσουκατου και Μαντελη; Εγινε η αυτο-καθαρση; Ειμαστε πανετοιμοι τωρα; Ωραια, συνεχιστε ετσι. Καλα πατε, μη σας χαλασουμε και τη ζαχαρενια σας. (εδω αυτολογοκρινομαι και σταματω γιατι θα πω βαριες κουβεντες)


κκ εργαζομενοι στα ΜΜΕ των εργολαβων (γιατι δημοσιογραφοι δεν ειστε) κανετε ολοι μαζι την παπια; (πι πι το παπι). Μηπως αληθευει οτι πηρατε και καποιοι απο σας το κατιτις σας;
Και δεν ειναι γελοιο οταν εχει βγει απο τη Γερμανια οτι εχουν δοθει μιζες 100 εκατομμυρια να ασχολειστε με το ταξιδι ενος πολιτικου και το ποιος το πληρωσε;
Εδω θα επαναλαβω ενα παλιοτερο ερωτημα: Ποιος ειναι ο επιχειρηματιας που εκανε δουλειες με τη SIEMENS στην Ελλαδα; Αυτον γιατι δεν τον ακουμπαει κανεις;;; Φαινεται εχει μπουκωσει και αυτος αρκετο κοσμο, ετσι;;;



κκ υπαλληλοι στο χωρο της δικαιοσυνης (και αναφερομαι στον κυριο που ειχε αναλαβει την υποθεση) αν ελεγε ο οποιοσδηποτε οτι μπουκωνε με μιζες τα 2 μεγαλα κομματα θα τον αφηνατε να κυκλοφορει ελευθερος; Οταν το ειπε ο Χριστοφορακος ουτε γατα ουτε ζημια;

Και κατι αλλο προς τη Δικαιοσυνη: το ονομα Ζαχοπουλος σας λεει τιποτα; Μπα. Καλα, με συγχωρειτε.


Αντε λαμογια ΟΛΟΙ σας. Σας βαρεθηκαμε πλεον.
Αδειαστε μας τη γωνια. Αρκετα πλουσιοι γινατε ολοι σας εις βαρος του κοσμακη.


Ας ελπισουμε να βγουν ΟΛΑ τα στοιχεια στη Γερμανια και να παει επιτελους καθε κατεργαρης στον παγκο του (και καθε ληπτης της μιζας να τιμωρηθει οπως ο καθε αλλος πολιτης σε αυτη τη χωρα).


26 σχόλια:

NdN είπε...

Πολύ δίκιο έχεις φίλε! Πολλοί πλούτισαν από τα λεφτά που πληρώνουμε εμείς ως φορολογούμενοι. Κανόνικα πρέπει να μπουν φυλακή, αν όχι τουλάχιστον να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Το χειρότερο είναι ότι όσοι βγήκε ότι είναι μπλεγμένοι, θα ξαναβγούν βουλευτές. Οπότε ναι μεν η κάθαρση είναι θέμα των κομμάτων, αλλά μην ξεχνάμε ότι τη μεγάλη δύναμη την έχει ο λαός για να τους στείλει σπίτι τους.

Καλό βράδυ!

αντωνης είπε...

Φιλε, εχω απλα αγανακτησει.
Και για μενα πλεον πρεπει να βρουμε άλλες διεξοδους για να εκφρασουμε την αγανακτησή μας.
Απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!


Καλο βραδυ!
(και μετα μου λες να γυρισεις...)

gatodiakritikos είπε...

Η κατασταση επαναλαμβανεται. Η απαντηση στο τιτλο της αναρτησης ειναι....παρα πολυ και χοντρο.Και ως συνηθως στο...Ελλαδισταν δεν ειναι η πρωτη φορα που διαφορα τετοια...βγαινουν στο φως ή τελως παντων οσα...επιλεκτικα βγαινουν στο φως, γιατι ΟΛΑ αποκλειεται να βγαινουν.

αντωνης είπε...

Δημητρη, για ποσο ακομα θα τους αφησουμε να μας δουλευουν ετσι απροκαλυπτα;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Αντώνη πήρες φόρα και ξέχασες.
Ομόλογα; C4I; Ηλεκτρονικοί ξεναγοί; Πακιστανοί;
Δε θέλω να ματαιοδοξώ...θα 'ρθει εκείνη η ώρα που θα πληρώσουν ΟΛΟΙ!
Βαθιά μέσα μου το πιστεύω και ρισκάρω να τ' ομολογώ δημόσια...

αντωνης είπε...

Δεν ξεχασα φιλε Στελιο.
Ειναι και ολα αυτα που λες (και το μεγιστο θεμα των υποκλοπων), αλλά για αυτα εχουν ηδη παρει "λαϊκο συγχωροχαρτι" με το αποτελεσμα των εκλογων του Σεπτεμβρη.

Δυστυχως νομιζω οτι για πολλοστη φορα δεν θα πληρωσει κανεις απο τους πραγματικους ενοχους, παρα μονο καποιοι παρατρεχαμενοι.

kikop80 είπε...

Έχει παραγίνει το κακό, έχεις δίκιο!
Πρέπει να βρούμε τρόπους για να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας!
Πρέπει να αντιδράσουμε πιστεύω ξεκινώντας κάτι από τις μικρές τοπικές κοινωνίες. Νόμιζω ότι φαίνεται καλή κατεύθυνση αυτή.

marianaonice είπε...

Σε ένα κράτος δικαίου, όλοι αυτοί που τρώνε με χρυσά κουτάλια από το δημόσιο κορβανά έπρεπε να τιμωρούνται για απιστία και εσχάτη προδοσία και τα λαμόγια της δικαιοσύνης που τους καλύπτουν για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και υπόθαλψη εγκληματία!
Σημειωτέον ότι κάποτε για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ίσχυε η θανατική ποινή! Τότε που σκότωναν τους πατριώτες!! Τώρα που τη χρειαζόμαστε για τα λαμόγια της αρπαχτής, την κατάργησαν!!

Να μην τα ξαναλέμε όμως Αντώνη, από τη στιγμή που η δικαιοσύνη λειτουργεί με εντολές άνωθεν, καταλύεται κάθε έννοια δημοκρατίας, και οι λίγοι κάνουν κουμάντο και έτσι κάνουν ό,τι θέλουν!
Και άμα μας βαστάει ας αντιδράσουμε!!
Πώς;; Ψηφίζοντας;; Μα εμείς δεν τους ψηφίσαμε πέρυσι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές;;
Τι περιμένεις λοιπόν και εσύ και όλοι μας;;

Καλό ξημέρωμα.

αντωνης είπε...

Και τι να κανουμε αν δεν τα λεμε;

Καλημερα Μαριαννα.

Ανώνυμος είπε...

Kαι να φανταστεί κανείς, ότι σε δημοσκοπήσεις που γινόταν πριν 5-6 χρόνια στην Ελλάδα ο 1ος θεσμός στον οποίο είχαν εμπιστοσύνη οι Έλληνες, και πίστευαν ότι λειτουργεί σωστά ήταν η δικαιοσύνη. Μετά άρχισε να ξεφτίζει το πουλόβερ αρχής γενομένης με το παραδικαστικό και τις γελοίες εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Φτάσαμε πια να αποκαλούμε τους δικαστές λαμόγια. Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Έχω μια θλίψη και μια απογοήτευση.

αντωνης είπε...

zanzibar, εχω ξαναγραψει οτι εχω παρα πολυ ψηλα την εννοια της δικαιοσυνης ως ΑΞΙΑ ΖΩΗΣ.

Αλλά μας δινουν αφορμες με τις "αποφασεις" τους οι δικαστες να εχουμε χασει την εμπιστοσυνη μας.

Και φυσικα εχω απογοητευθει και εγω.

Nikos Lioliopoulos είπε...

και μένα με πειράζει αφάνταστα ο ξεπεσμός της δικαιοσύνης στα μάτια του απλού πολίτη.
Πριν λίγες μέρες άκουσα κάποιον γνωστό μου να υποψιάζεται μεροληπτική απόφαση του δικαστή , υπέρ κάποιου που είχε συνήγορο γνωστό δικηγόρο της κυβερνητικής παράταξης . Δεν θα σταθώ στην ακαταλαβίστικη και ίσως άδικη απόφαση του δικαστηρίου, αλλά στο γεγονός οτι πριν λίγα χρόνια κανείς δεν θα διανοούταν να «υποψιαστεί» δημόσια για μια δικαστική απόφαση

marianaonice είπε...

@Nίκο
Έχεις απόλυτο δίκιο. Πριν μερικά χρόνια ούτε οι δικαστές φαντάζονταν ότι υπήρχε περίπτωση συνάδελφοί τους να βγάλουν απόφαση κατά παραγγελία!!
Σήμερα όμως όλα έχουν ανατραπεί και η εμπλοκή με τη δικαιοσύνη έχει απρόβλεπτες πλέον συνέπειες!!
Και ούτε οι δικαστές εμπιστεύονται πια τη δικαιοσύνη! Έχω ακούσει φίλο δικαστή να συμβουλεύει ανθρώπους που είχαν κάποια υπόθεση να βρουν συμβιβαστική λύση γιατί αν πάνε στα δικαστήρια δεν ήταν σίγουρο ότι θα βρούν το δίκιο τους, αντίθετα θα έμπλεκαν και μπορεί να έχαναν πολύ περισσότερα!!
Οι δε δικηγόροι έχουν καταντήσει μάστιγα στο χώρο της δικαιοσύνης!!

KΑΡΜΕΝ είπε...

Δες και αυτό
www.antinews.gr

Μιλάει για Siemens, δημοσιογράφους, κ.λπ.

αντωνης είπε...

@Νικο &
@Μαριαννα

συμφωνω με τα σχολια σας

Καλημερα, καλο ΣΚ!!!

αντωνης είπε...

Καλημερα agapi.
Το παρακολουθω το antinews.

Να σου προτεινω και εγω ενα δημοσιογραφικο blog που διαβαζω και εκτιμω. Ειναι το blog του i-reporter

Meropi είπε...

Καλημέρα Αντώνη μου,
εύλογα όλα τα ερωτήματα σου, αλλά ποιος να σε ακούσει? Ένα άλλο εύλογο ερώτημα είναι το εξής. Αφού ο Χριστοφοράκος δεν λέει πού πήγαν οι μίζες και τα εκατομμύρια, γιατί δεν καλείται να φορολογηθεί ο ίδιος για τα χρήματα που φύγαν από τα Ταμεία της Ζήμενς? Υπάρχει τεκμήριο ότι τα έχει αυτός.

αντωνης είπε...

Μεροπη, καλημερα.

Μου αρκει που υπαρχουν καποιοι συμπολιτες που βρισκουν ευλογα τα ερωτηματα αυτα. Και αυτο μου δινει μια μικρη ελπιδα μεσα στη μαυριλα που ζουμε.
Σωστο και το ερωτημα που εθεσες.
Επισης, κατι αλλο που σκεπτομαι. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ αλλος υπαλληλος της SIEMENS Ελλαδας που να ξερει τι γινοταν ολο αυτο το διαστημα; (και ποιος μου λεει οτι εχει σταματησει να γινεται;) Και ο οποιος να βγει να μιλησει;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες αντώνη, το θέμα είναι όμως πότε θα ξυπνήσουμε εμείς!

leondokardos είπε...

Αναπάντητα ερωτήματα. Τώρα μόλις άκουγα στις ειδήσεις νέες αποκαλύψεις απο στέλεχος της γερμανικής SIEMENS για μίζες στην Ελλάδα. Κάτι είπαν και για τον ΟΤΕ όταν Υπουργός Μεταφορών ήταν ο Λιάπης!!

Τι σαπίλα παντού !! Κάθε μέρα και μια βρωμιά !!

Κι εγώ στο μπλόκ μου τάβαλα με τον κ.Εισαγγελέα που δε βρήκε τίποτα !!

Και ενώ αγανακτούμε,θυμώνουμε,νιώθουμε οτι μας προσβάλλουν,μας υποτιμούν,τι κάνουμε εμείς;;
Η απάθειά μας θα συνεχίζεται;;

αντωνης είπε...

καλημερα Καπκουμ.
Δεν ξερω πότε και αν θα ξυπνησουμε, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.

αντωνης είπε...

καλημερα Λεοντοκαρδε.

Μαλλον η απαθεια θα συνεχιστει. Γιατι δεν υπαρχει και κανενας να μας βγαλει απο το καβουκι μας και απο μονοι μας ο καθενας δεν κουνιομαστε, απο οτι φαινεται.

VAD είπε...

Tόγραψα κι αλλού,το λέω κι εδώ:Αμφιβάλλει κανείς οτι ο γαλλοτραφής Michel αν λεγόταν Καραμανλής θα γινόταν αρχηγός τους και πρωθυπουργός;Αυτόν εκπαίδευε ο θείος στο Παρίσι και όχι τον νεώτερο Κωστάκη!
Την καλημέρα μου σ'όλους

αντωνης είπε...

vad, καλη σου μερα + καλως ηρθες!

marianaonice είπε...

Έχεις πρόσκλησηηη!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
:)))

αντωνης είπε...

Καλημερα Μαριαννα
Καλη βδομαδα!

:)