Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ενα μονο θα πω, διαλυστε το και φτιαχτε κατι αλλο. Για ολους εμας που καποτε αγαπησαμε το ΠΑΣΟΚ (με τα σωστα του και τα λαθη του) και που σημερα εχουμε αηδιασει με ολους σας. Και με τον Παπανδρεου, που δεν δειχνει να εχει τα κοτσια που πρεπει να εχει αρχηγος του ενος απο τα 2 μεγαλα κομματα της χωρας και με τον αλητη Βενιζελο, του οποιου η συμπεριφορα δεν εχει καμια σχεση με δημοκρατη, προσωπικα μου βγαζει κατι σε πολυ φασιστα.
Καλα, τοσο πολυ εχουν αλλοτριωθει εκει μεσα; Ενας κεντροαριστερος δεν υπαρχει να τους στειλει ολους στο διαολο;
Προσωπικα δηλωνω οτι εχω αηδιασει και δεν περιμενα ποτε να νιωσω ετσι για κατι που στα νιατα αγαπησα. Αισθανομαι προδομενος αλλά τα νιατα μου δεν θα τα χαρισω σε κανεναν σας. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.
ξυπνατε και στειλτε τους εκει που τους αξιζει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:

Αν κυνηγάμε οι δυό μας μιά θέση,π.χ.του προισταμένου λογιστηρίου,μιας και είδα ότι ασχολείσαι με τα λογιστικά.
Τι θα είναι πιο τίμιο,να την πάρει ο ικανότερος και ο πιο εργατικός,ή ο ανηψιός π.χ. του διευθυντή?
Κι αν είμαι εγώ ο ανηψιός,και είμαι παντελώς ανίκανος,εσύ δεν θα θιγείς?
Αν ναί,πως θα αντιδράσεις?
Θα φύγεις ή θα προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από μένα?
Γιατί λοιπόν αλήτης ο Βενιζέλος?
Επειδή προσπαθεί να αποδείξει το αυτονόητο,ότι δηλαδή είναι ο πιο ικανός.Από πότε η φιλοδοξία αποτελεί έγκλημα?Ναί,δεν είναι ο πιο συμπαθής,ναί δεν είναι ο πιο προοδευτικός,αλλά τουλάχιστον ας του αναγνωρίσουμε το ελαφρυντικό ότι είναι ο πιο αδικημένος.
Το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο κόμμα,κόμμα εξουσίας.Δεν μπορεί να αναλίσκεται σε συνεχόμενες διαμαρτυρίες,άνευ λόγου και αιτίας.
Αν έμεινες ευχαριστημένος από την αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ,πάω πάσο.
Αν όμως θεωρείς ότι ήταν μια αντιπολίτευση στείρα,άγονη,υστερική,θα καταλάβεις τα κίνητρα του Βενιζέλου.Αν θεωρείς ότι το 38% είναι ποσοστό που ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ,πάω πάσο.

αντωνης είπε...

το αλητης ηταν μια βαρια εκφραση, το αναγνωριζω. Αλλα δεν ειναι ηθικο να τρεχει την Κυριακη της ηττας και να κανει αυτα που εκανε.
Και απο που ειναι αδικημενος;
Δεν λεω οτι ο Παπανδρεου ειναι ο πιο ικανος, αλλά το 2004 δεν μιλησε κανενας, εκαναν ολοι την παπια. Οποιος ηταν μαγκας, ας αντιδρουσε τοτε, αν θεωρουσε πως αδικηθηκε. Και για μενα ηταν λαθος που δεχτηκε ο Παπανδρεου τοτε να αναλαβει.
Για μενα πλεον, δεν ωφελει να υπαρχει "ενωμενο" αυτο το ΠΑΣΟΚ. Φυσικα το 38% δεν με ικανοποιει, αλλά αυτο αξιζαν ολοι τους εκει μεσα. Και ο αρχηγος και οι υπολοιποι.

Οσον αφορα την ερωτηση σου για τις εταιρειες, εκει και αν βασιλευει η αναξιοκρατια. Εγω προσωπικα αν εσυ εισαι ο ανηψιος και παρεις τη θεση χωρις να το αξιζεις, θα σηκωθω και θα φυγω. Δεν θα κατσω να κυνηγαω ανεμομυλους. Και το εχω κανει αρκετες φορες στην επαγγελματικη μου ζωη.

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Αν θές διάβασε το "κεντροαριστερά και ΠΑΣΟΚ" στο blog μου. Αν δεν δούμε κανένα νέο κόμμα να ξεπετιέται, το μέλλον μας θα είναι, δυστυχώς, το ΣΥ.ΡΙΖ.Α